Nørdet stand-up-foredrag

Oplev journalist, TV-vært og tænkehat Nikolaj Sonne fra “So ein Ding” til en aften med vitaminrig underholdning og fortællinger fra Digiland. Et sted, vi bruger mere og mere tid – men hvor ingen af os rigtigt har været. Bliv opdateret på alt fra selvkørende biler, flyvende vindmøller, kunstig intelligens, Facebooks overvågningskapitalisme og simulerede virkeligheder i AR og VR.

 

Teknologistorm,  tænkemaskiner og overvågningskapitalisme

En drone i dag har samme regnekraft som verdens hurtigste supercomputer havde for 20 år siden. Vi bygger lærenemme maskiner, digitale assistenter, flyvende vindmøller og selvkørende biler. Hele tiden hurtigere, mindre, billigere, bedre – sådan er teknologi – og det har vi vænnet os til. Men ser du udviklingen lidt fra oven, er det ikke bare imponerende – det er decideret gak!

Samtidig har vi i vores mobiltelefoner samlet stort set alt, som er værd at vide om os og om vores færd i verden. Og der er trængsel ved data-truget. Apps, hjemmesider, styresystemer og utallige tjenester (host! – Facebook og Google – host!) lover øget service og anvendelighed, mens de ubemærket og stort set ubegrænset samler information om dig.

Om Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne er med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling en af Danmarks førende formidler af historier fra digiland. Gennem sit arsenal af metaforer, ironi og passion formår Nikolaj levende og underholdende at formidle viden om alt fra droner med kunstig intelligens og selvkørende biler til bitcoins og socialmedia-overvågning. Og på en måde, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt!

God foredragsoplevelse – i gode rammer

Vi ønsker at give dig en god aften og foredragsoplevelse og afholder derfor altid vores arrangementer i behagelige og professionelle rammer.  Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse.

10. september, 2018

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Adresse

Comwell Conference Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S

Udsolgt

Events

22. maj, 2019 - 28. august, 2019

Kom med til sjov og funktionel OCR-træning i Bellakvarter!

Kom med til sjov og funktionel OCR-træning i Bellakvarter Tag din bedste ven, din mor, din søn, eller en anden kammerat under armen og vær med til en sjov og anderledes træning. Alle aldre og niveauer kan deltage. Der er ingen krav om foru...

Læs mere

28. august, 2019 - 29. august, 2019

Bite Copenhagen 2019

Bite Copenhagen 2019 Bite Copenhagen er en unik platform til at fremvise og manifestere de seneste tendenser inden for mad, teknologi og innovation. Samarbejdet med de førende danske brancheorganisationer, Copenhagen Cooking & Food Fes...

Læs mere

Flere events Load flere events