Guld i bæredygtighed

Bellakvarter går forrest inden for bæredygtig byudvikling og er allerede midtvejscertificeret med DGNB Guld. Det er ambitionen, at de kommende erhvervsbyggerier ligeledes bliver opført med en DGNB Guld certificering, der både gavner erhvervslejerne miljømæssigt, socialt og økonomisk.

En del af et bæredygtigt kvarter

De kommende erhvervslejere i Bellakvarter kan nyde godt af kvarterets bæredygtige tiltag. Det er eksempelvis muligt at få grøn energi fra Bellakvarters vindmølle og håndtere affald gennem det underjordiske centralsug. Dertil har området en fantastiske infrastruktur, lokal regnvandshåndtering og rekreative områder såsom Amager Fælled.

Læs mere om bæredygtighed

Skræddersyet grønt kontor

At opføre et bæredygtigt kontordomicil gør en forskel i en verden, hvor byggeriet er ansvarlig for 40% af CO2-udledningen. I samarbejde med et udvalgt arkitektteam finder vi frem til, hvordan jeres kommende domicil bedst understøtter jeres aktiviteter og forretning samtidig med, at ejendommen har et lavt energiforbrug, lave driftsomkostninger og en lang levetid.

Se eksempler på lejemål

Fysisk og mental sundhed

Medarbejdertrivslen er essentiel i moderne virksomheder, hvor medarbejderne er det største aktiv. Med Amager Fælled i baghaven er der de perfekte rammer for walk and talk-møder og løbeture midt på dagen, ligesom Fælleden kan nydes direkte fra kontorpladsen eller tagterrassen. Bellakvarters aktivitetstag med udendørs træningsfaciliteter og mødebokse kan desuden frit benyttes.

Bæredygtighed i Bellakvarter

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan