Bæredygtigt fokus

Bæredygtig byudvikling er en kerneværdi for Bellakvarter og kvarteret er allerede midtvejscertificeret med DGNB Guld grundet sine mange bæredygtige tiltag. Det er lambitionen, at de kommende erhvervsbyggerier bliver opført med en DGNB Platin certificering, der både gavner erhvervslejerne miljømæssigt, socialt og økonomisk.

Bæredygtigt fokus

De kommende erhvervslejere i Bellakvarter kan nyde godt af kvarterets mange bæredygtige fokusområder. Det er eksempelvis muligt at få vedvarende energi fra Bellakvarters vindmølle og håndtere affald gennem det underjordiske centralsug. Dertil har området en fantastisk infrastruktur, lokal regnvandshåndtering og rekreative områder såsom Amager Fælled.

Læs mere om kvarterets fokusområder

Skræddersyet lavenergihus

At opføre et kontordomicil med fokus på bæredygtighed gør en forskel i en verden, hvor byggeriet er ansvarlig for 40% af CO2-udledningen. I samarbejde med et udvalgt arkitektteam finder vi frem til, hvordan jeres kommende domicil bedst understøtter jeres aktiviteter og forretning samtidig med, at ejendommen opføres med et lavt energiforbrug, lave driftsomkostninger og en lang levetid.

Se eksempler på lejemål

Fysisk og mental sundhed

Medarbejdertrivslen er essentiel i moderne virksomheder, hvor medarbejderne er det største aktiv. Med Amager Fælled i baghaven er der de perfekte rammer for walk and talk-møder og løbeture midt på dagen, ligesom Fælleden kan nydes direkte fra kontorpladsen eller tagterrassen. Bellakvarters aktivitetstag med udendørs træningsfaciliteter og mødebokse kan desuden frit benyttes.

Bæredygtige fokusområder i Bellakvarter

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan