Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bellakvarter er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Kongens Nytorv på 10 minutter og til Lufthavnen på 15 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

150 meter til Bella Center Metro st.

Med metroen rundt om hjørnet kan du være på Kongens Nytorv på 10 minutter og Lufthavnen på 15 minutter. Det gør det let for medarbejdere at pendle til og fra Københavns centrum og komme til Lufthavnen, når de skal på forretningsrejse. Samtidig kan internationale forretningsforbindelser let komme til området.

500 meter til Øresundsmotorvejen

Bellakvarter ligger klods op af motorvejsnettet, hvilket gør det let for medarbejdere, der bor udenfor København, at komme på arbejde. Fra Øresundsmotorvejen er der forbindelse til Køge Bugt motorvejen, Holbækmotorvejen og Motorring 3 og derfra videre ud i resten af landet og til Sverige.

 

5 km til Lufthavnen

Københavns Lufthavn ligger kun 5 km fra Bellakvarter og kan nås på få minutter med både metro og i bil. Derudover kører der Shuttlebus til og fra Lufthavnen fra AC Hotel Bella Sky, som medarbejdere og internationale forretningsgæster kan hoppe på. Det gør det nemt og enkelt at tage på forretningsrejse.

4 km til Københavns Centrum

Københavns Centrum ligger kun 4 km væk og kan hurtigt nås på cykel, med metro, bus eller i bil. På den måde er det let for medarbejdere at pendle til og fra Københavns Centrum, mødes med forretningsforbindelser inde i byen og komme hurtigt tilbage til kontoret igen.

Udsigt til naturrige Amager Fælled

Bellakvarter har naturrige Amager Fælled lige i baghaven, og de nye kontorejendomme får udsigt over den flotte natur. På Amager Fælled kan man tage et afbræk fra det summende kontormiljø og holde gå-møder i den stille natur eller løbe efter arbejde.

Se eksempler på lejemål

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan