Et levende og internationalt erhvervsmiljø

Virksomhederne i Bella Business bliver en del af et stærkt erhvervsnetværk på tværs af forskellige brancher, ligesom det allerede eksisterende erhvervsliv i Bella Center Copenhagen skaber et vibrerende erhvervsmiljø. Området kommer til at rumme ca. 6.500 nye arbejdspladser på samlet set 110.000 kvadratmeter, hvor mindre og større virksomheder kan leje sig ind i kontorfællesskaber og større kontordomiciler.

Kontor i inspirerende erhvervscentrum

Bella Business er destination for nogle af Danmarks førende virksomheder inden for tec, medicinal, shipping, finans og sundhed, som afholder konferencer og årsmøder i Bella Center Copenhagen. Som lejer i Bella Business får du således kontor i et inspirerende erhvervscentrum, som besøges af topledere og erhvervsfolk fra hele verden.

Se eksempler på lejemål

En del af et internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende internationalt erhvervsmiljø. Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedsæde i Bella Center Copenhagen. Erhvervsområdet besøges dagligt af retailere, modefolk, kunstnere, kuratorer og gallerier.

Læs interview med CIFF

Et mangfoldigt erhvervsområde

Bella Business rummer også International House, som er et Coworking Space. International House huser en række mindre virksomheder og Start Ups inden for blandt andet gaming, grafisk design og IT. Som erhvervslejer i Bella Business bliver du således en del af et mangfoldigt erhvervsmiljø, som både rummer små kreative erhverv og større etablerede virksomheder.

Læs interview med Gottlieb & Co.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan