Et levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et levende og internationalt erhvervsmiljø. Området kommer til at rumme erhverv, handel, konference- og hotelfaciliteter og bliver præget af mange forskellige typer virksomheder med både nationalt og internationalt udsyn. Området kommer til at rumme ca. 6.500 arbejdspladser, hvor mindre og større virksomheder kan leje sig ind i kontorfællesskaber og større kontordomiciler. Virksomhederne i Bella Business bliver en del af et stærkt erhvervsnetværk på tværs af mange forskellige brancher, ligesom det allerede eksisterende erhvervsliv i Bella Center Copenhagen skaber et vibrerende erhvervsmiljø i området.

Du får kontor i et inspirerende erhvervscentrum

Bella Business er destination for nogle af Danmarks førende erhvervsvirksomheder inden for tec, medicinal, shipping, finans og sundhed, som afholder konferencer og årsmøder i Bella Center Copenhagen. Som lejer i Bella Business får du således kontor i et inspirerende erhvervscentrum, som besøges af topledere og erhvervsfolk fra hele verden.

Du bliver en del af et internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende internationalt erhvervsmiljø. Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedsæde i Bella Center Copenhagen. Erhvervsområdet besøges dagligt af retailere, modefolk, kunstnere, kuratorer og gallerier.

Et mangfoldigt erhvervsområde

Bella Business rummer også International House, som er et Coworking Space. International House huser en række mindre virksomheder og Start Ups inden for blandt andet gaming, grafisk design og IT. Som erhvervslejer i Bella Business bliver du således en del af et mangfoldigt erhvervsmiljø, som både rummer små kreative erhverv og større etablerede virksomheder.