Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som erhvervslejer i Bella Business kan du nemt holde årsmøder, promotion events og konferencer i Bella Centers auditorier og kongressale med tilhørende forplejning fra hotellets udsøgte restauranter. Du får nemlig adgang til en række unikke in-house services hos dine kommende naboer.

Messehal med plads til 20.000 personer

I Bella Center Copenhagens 66.000 m2 store messehaller kan du holde promotion events, konferencer og årsmøder lige om hjørnet. Bella Center Copenhagen er eksperter i at arrangere alle typer af events og kan med deres full service-koncept assistere med alt fra design af stande, registreringsfaciliteter, catering, IT-løsninger, security staff, rengøring, dekorationer, host staff og meget mere.

Kongressal med plads til 4.000 personer

Comwell Conference Center er Danmarks største konferencecenter og rummer en stor kongressal med alt det nyeste AV- og konferenceudstyr. Her kan du holde stormøder, konferencer og produktpræsentationer, når din virksomhed skal lancere nye idéer og tiltag for sine medarbejdere. Derudover rummer centeret konferencefoyer og terrasse, som du kan bruge til receptioner og workshops.

48 møde- og konferencerum

På AC Hotel Bella Sky og i Comwell Conference Center kan du booke eksterne mødelokaler med plads til 6-930 personer, når I har brug for mere plads. Alle rummene er udstyret med alt moderne IT- og AV-udstyr til et succesfuldt møde.

Se erhvervsmuligheder

812 hotelværelser

På AC Hotel Bella Sky kan du indlogere internationale forretningsgæster on location. Det gør det let for forretningsforbindelser at komme hurtigt til og fra kontoret om morgenen samtidig med, at de bliver taget godt hånd om i hotellets eksklusive rammer, som inkluderer restauranter, bar, spa og fitness.

Middag og forplejning fra hotellets restauranter

AC Hotel Bella Sky rummer flere udsøgte restauranter – restaurant BASALT med fokus på mad over bål og den japansk-inspirerede gourmetrestaurant SUKAIBA Copenhagen. Her kan du invitere dine samarbejdspartnere på en velsmagende middag eller tage en drink på toppen af Bella Sky.

Læs mere om SUKAIBA

Spa og fitness

Efter arbejde kan du og dine medarbejdere træne i Bella Sky Fitness og få en omgang massage efter en travl arbejdsdag. I kan også få renset ud i kroppen i spaens varmvandsbassiner og dampbade.

Læs mere om Bella Sky Spa og Fitness

Renseri- og vaskeservice

I Bella Center Copenhagens renseri- og vaskeservice kan du aflevere dine brugte skjorter efter arbejde og hente dem rene og nypressede senere på ugen – klar til endnu en dag på kontoret.

Shuttle service til og fra lufthavnen

Fra AC Hotel Bella Skys hovedindgang kører der Shuttle bus til og fra Lufthavnen hver halve time, som medarbejdere og internationale forretningsgæster kan hoppe på. Det gør det nemt og enkelt at tage på forretningsrejse fra Bella Business.

Se eksempler på lejemål

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan