Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til AC Hotel Bella Sky, Bella Center Copenhagen og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen. Som erhvervslejer kan du således hente dine nystrøgne skjorter i Bella Center Copenhagen, holde kundemøder i Comwell Conference Center, spise frokost på 23. etage i Sukaiba og indlogere internationale forretningsgæster på AC Hotel Bella Sky. Samtidig kan din virksomhed holde årsmøder, promotion events og konferencer i Bella Centers auditorier og kongressale med tilhørende forplejning fra hotellets udsøgte restauranter.

Kongressal med plads til 4.000 personer

Comwell Conference Center er Danmarks største konferencecenter og rummer en stor kongressal med alt det nyeste AV- og konferenceudstyr. Her kan du holde stormøder, konferencer og produktpræsentationer, når din virksomhed skal lancere nye idéer og tiltag for sine medarbejdere. Derudover rummer centeret konferencefoyer og terrasse, som du kan bruge til receptioner og workshops.

Messehal med plads til 20.000 personer

I Bella Center Copenhagens 66.000 m2 store messehaller, kan du holde promotion events, konferencer og årsmøder lige om hjørnet. Bella Center Copenhagen er eksperter i at arrangere alle typer af events og kan med deres Full Service-koncept assistere med alt fra design af stande, registreringsfaciliteter, catering, IT løsninger, security staff, rengøring, dekorationer, hoststaf og meget mere.

48 møde- og konferencerum

På AC Hotel Bella Sky og i Comwell Conference Center kan du booke eksterne mødelokaler med plads til 6-930 personer, når I har brug for mere plads. Alle rummene er udstyret med alt moderne IT- og AV-udstyr til et succesfuldt møde.

812 hotelværelser

På AC Hotel Bella Sky kan du indlogere internationale forretningsgæster on location. Det gør det let for forretningsforbindelser at komme hurtigt til og fra kontoret om morgenen samtidig med, at de bliver taget godt hånd om i hotellets eksklusive rammer, som inkluderer restauranter, bar samt spa & fitness.

Frokost og forplejning fra hotellets udsøgte restauranter

AC Hotel Bella Sky rummer flere udsøgte restauranter blandt andet den udsøgte restaurant BASALT med fokus på mad over bål og den japansk-inspirerede gourmetrestaurant SUKAIBA. Her kan du invitere dine samarbejdspartnere på en velsmagende frokost eller tage en drink på toppen af Bella Sky.

Spa og Fitness

Efter arbejde kan du og dine medarbejdere træne i Bella Sky Fitness og få en omgang massage efter en travl arbejdsdag. I kan også få renset ud i kroppen i spaens varmvandsbassiner og dampbade.

Renseri- og vaskeservice

I Bella Center Copenhagens renseri- og vaskeservice kan du aflevere dine brugte skjorter efter arbejde og hente dem rene og nypressede senere på ugen – klar til endnu en dag på kontoret.

Shuttleservice til og fra lufthavnen

Fra AC Hotel Bella Skys hovedindgang kører der Shuttlebus til og fra Lufthavnen hver halve time, som medarbejdere og internationale forretningsgæster kan hoppe på. Det gør det nemt og enkelt at tage på forretningsrejse fra Bella Business.