Skræddersy dit eget kontordomicil

Bella Business er Københavns nye erhvervsområde og ligger i det nye Bellakvarter. Området kommer til at rumme erhvervsdomiciler fra 10.000 m² og erhvervsejendomme med kontorlejemål i mange forskellige størrelser. I Bellakvarter er der mulighed for at skræddersy sit eget kontordomicil. Det betyder, at du kan indrette kontorlandskaber som storrumskontorer eller udlægge dem med en større andel af celle- eller gruppekontorer alt efter din virksomheds behov og ønsker. Samtidig kan du tilpasse kvadratmeterne til netop din organisation. De nye erhvervsejendomme får udsigt ud over naturskønne Amager Fælled med kig til Københavns Centrum.

Vær med til at skabe dit eget domicil

I forbindelse med opførelsen af kontordomicilerne, er der en unik mulighed for at skabe en skræddersyet ejendom med en arkitektonisk profil, der passer til netop din virksomhed. Du får mulighed for at påvirke domicilets størrelse, designprofil og indretning og skabe det perfekte arbejdssted for dig og dine medarbejdere.

Se virksomhedsdomiciler og kontorlejemål

Lavenergibyggeri med godt indeklima

Erhvervsejendommene i Bella Business opføres som lavenergibyggeri med fokus på bæredygtighed. Den ambitiøse energiramme vil give gode energibesparelser for ejendommen. Samtidig skabes der et behageligt indeklima og et godt arbejdsmiljø for virksomhedens medarbejdere.

I forreste række med udsigt over Amager Fælled

Bella Business ligger i den nordlige del af Bellakvarter med eksponering ud mod hovedvejene. Det betyder, at erhvervsejendommene bliver set af hundredevis af forbipasserende hver dag. Samtidig ligger erhvervsområdet direkte ud mod naturskønne Amager Fælled og har Københavns nok bedste udsigt ud over den grønne oase med kig til Københavns Skyline.