Et levende erhvervsmiljø med grønne byrum

I den nordlige del af Bellakvarter etableres et mangfoldigt erhvervsmiljø, hvor handel, konference- og hotelfaciliteter mødes med den lille start-up virksomhed og det store kontordomicil. Byrummet omkring erhvervsområdet bindes sammen af en grøn allé, som bliver et karakteristisk islæt i bevægelsen til og fra kontormiljøerne. Bebyggelserne i området er udarbejdet med særlige nicher og offentlige kantzoner, som skaber et åbent bymiljø og fletter bygninger og byrum sammen med den omkringliggende by.

Et levende og internationalt erhvervsmiljø

Bellakvarter er et kreativt bud på, hvordan et nyt erhvervsområde kan spille sammen med et internationalt messecenter. Copenhagen International Fashion Fair og Code Art Fair har hovedkontor i Bella Center og har dagligt besøg af retailere, designere, kunstnere, kuratorer og gallerier fra hele verden. Hvert år afholdes de store kunst- og modemesser i forbindelse med Copenhagen Fashion Week og Copenhagen Art Week, hvor kvarteret er centrum for hele den danske og internationale mode- og kunstscene. I løbet af året er Bellakvarter endvidere destination for store internationale konferencer og messer inden for tec, medicinal, politik og finans og gæstes af nogle Danmarks største erhvervsvirksomheder.

Tæt på København centrum, motorvej og lufthavn

Erhvervsdomicilerne bygges med tilhørende parkering  i parkeringshuse og parkeringskældre, som giver let adgang til kontoret med bil. Motorvejsnettet strækker sig lige uden for kvarteret, og metroen kører bogstaveligt talt lige til døren. Med metroen kan du komme til Indre By på 10 minutter eller til Københavns Lufthavnen på 15 minutter, når du skal på forretningsrejse.

Erhvervsbrochure

En bydel som kombinerer erhvervsmiljø og byliv

I udviklingen af erhvervsområdet er der stærkt fokus på, hvordan indretning og placering af kontormiljøer kan styrke virksomheders netværk, samspil og innovation. Samspillet mellem kontormiljøer og byliv er et væsentligt og vigtigt aktiv. Bylivet skal trækkes ind i stueetagerne, mødeaktiviteterne skal kunne finde sted på byens caféer, på gåture og i parkerne i området.

Grønt fokus og godt indeklima

Erhvervsdomicilerne opføres som lavenergibyggeri. Den ambitiøse energiramme vil give gode energibesparelser for ejendommen. Samtidig skabes der et behageligt indeklima og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Unikt og skræddersyet kontordomicil

Erhvervsarealet er på 130.000 m2 med mulighed for, at man som virksomhed kan skræddersy sit eget  kontordomicil og påvirke valg af arkitektur og design, så bygningen kommer til at passe perfekt til virksomhedens behov.

Kontakt

Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til Skandinaviens største messe- konference- og kongrescenter samt det prisvindende designhotel AC Hotel Bella Sky, får du adgang til en lang række in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, catering, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, udlejning af el-biler og el-cykler samt shuttleservice til og fra lufthavnen. Som erhvervsvirksomhed i Bellakvarter kan du således hente nystrøgne skjorter i Bella Center, holde kundemøder i Comwell Conference Center, spise frokost i Sky Bar og indlogere dine internationale forretningsforbindelser på AC Hotel Bella Sky, ligesom virksomhedskonferencer og årsmøder kan afholdes i Bella Centers auditorier og kongressale.