Bolig 75

Indflytning: 01/07/2021

Boligen er udlejet.

74 m2

Boligareal

3

Rum

2

Etage

Gads Hus

  • Byggefelt 13_Gads Hus isometri_Nordøst
  • Byggefelt 13_Gads Hus isometri_Sydøst
Ledig
Reserveret
Udlejet

Lyse boliger med altan eller terrasse

Gads Hus er tegnet af Praksis Arkitekter og består af 2-4-værelses lejligheder. I alle boliger er der taget udgangspunkt i at sikre gode dagslysforhold til de primære opholdsrum. Materialerne i boligerne er lyse, og køkkenet er hvidt og moderne fra Invita. Til alle boliger er der knyttet enten en altan eller en terrasse.

Se alle lejeboliger i Bellakvarter

Nabo til natur og aktivitetstag

Det fælles gårdrum i Gads Hus bliver indrettet med græsarealer, bede samt træer. Jævnt fordelt i gårdrummet indrettes opholdszoner samtidig med, at der også anlægges et legeområde med sandkasse og legemøblement. Du bliver nabo til den grønne park Sydhaven og Bellakvarters aktivitetstag med træningsfaciliteter, basketballbane, legeplads og meget mere. Rundt om hjørnet finder du desuden Byparken, hvor der er mulighed for at gå en tur eller benytte den offentlige fodboldbane og beachvolleybane, og så er du tæt på Amager Fælled.

Læs mere om Bellakvarter

Tæt på shoppingmuligheder og byliv

Gads Hus er placeret tæt på alt det, du har brug for. Der er gode parkeringsmuligheder i p-huset ved siden af. Har du brug for en shoppingtur er Field’s lige rundt om hjørnet, hvor du finder butikker, biograf og restauranter. Derudover ligger Rema 1000 få 100 meter fra ejendommen, og inden for den nærmeste fremtid kommer der Netto, Føtex Food samt et apotek ved Bella Center metrostation. Metrostationen ligger kun 500 meter fra ejendommen, hvorfra det kun tager 10 minutter at komme til Kongens Nytorv.

 

Et bæredygtigt byområde

Bellakvarter er bæredygtighedscertificeret inden for DGNB og har som det første byområde i Danmark fået en Guld-midtvejscertificering. DGNB bygger på en helhedsorienteret forståelse af bæredygtighed, der tager højde for både miljømæssige, økonomiske, tekniske, processuelle og sociale faktorer. Bellakvarter er et mangfoldigt kvarter, hvor bæredygtigheden kommer i spil i bl.a. håndtering af regnvand, affaldshåndtering og grønne områder.

Læs mere om bæredygtighed i Bellakvarter

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan