Milliardhandel på plads i Bellakvarter – flere nye boliger på vej

Solstra Capital Partners indgår aftale på vegne af Bellakvarter A/S om salg af 36.000 kvm nybyggede og udlejede ejendomme i Bellakvarter. Salgsprisen er ca 1,3 milliarder kroner.

 

De tre udlejningsejendomme Halldorhus, Laxnesshus og Organistens Hus i Bellakvarter er i dag solgt til klienter repræsenteret af AXA Investment Managers Real Assets. I forlængelse af handlen er der også lavet et betinget salg af en fjerde udlejningsejendom, Nadinehus, som forventes leveret, når karréen er færdigbygget og udlejet i foråret 2020. De i alt ca 36.000 kvm udgør 396 boliger/enheder.

 

Bellakvarter A/S, der står bag Københavns nye boligområde ”Bellakvarter”, udvikler i alt 2.400 nye boliger (og 6.500 nye arbejdspladser) og ser på baggrund af salget frem til fornyede investeringer i området og dermed den fortsatte udvikling af Københavns nye bykvarter, som vokser frem rundt om Bella Center Copenhagen. Bellakvarter har rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil og vil inden for få år være fuldt udbygget med rækkehuse, boligkarréer, butikker, caféer, byrum og grønne parker. I den nordlige ende af kvarteret etableres erhvervsområdet Bella Business, som kommer til at rumme erhverv, handel, konference- og hotelfaciliteter og bliver præget af mange forskellige typer virksomheder med både nationalt og internationalt udsyn.

 

”Vi er meget glade for handlen. Det er tre solide boligudlejningsejendomme vi har opført og udlejet til glæde for københavnerne mange år ud i fremtiden, som vi nu sælger videre. Det er et vigtigt skridt i vores videre udvikling af Bellakvarter, og vi ser på baggrund af handlen frem til at bygge endnu flere boliger og videreudvikle kvarteret,” fortæller Johan E. Lorentzen, der er bestyrelsesformand i Bellakvarter A/S.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder