Solstra Capital Partners A/S, der står bag Bellakvarter og Bella Business, søger en serviceminded receptionist og all-round medarbejder til ansættelse medio eller slut august 2019

Du får ansvaret for receptionen herunder sikre, at vores gæster får en positiv modtagelse. Derudover får du ansvaret for at hjælpe dine kollegaer med diverse ad hoc-opgaver.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende opgaver:

 

  • Ansvar for receptionen inkl. modtagelse af telefonopkald, modtagelse af gæster, opdækning til møder
  • Ansvar for levering af mad, herunder indkøb/bestilling, anretning og oprydning (men ikke madlavning)
  • Generel kalenderstyring
  • Generelle back office-opgaver herunder indkøb af kontorartikler og lign.
  • Daglig posthåndtering, printopgaver og scanning
  • Kasseafstemning
  • Div. administrative ad hoc opgaver

 

Du bliver vores daglige ansigt og stemme udadtil og derved den første, som vores gæster møder samt den der skal sørge for at hverdagen fungerer mht. en række praktiske forhold for dine kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til og har lyst til at give en effektiv og imødekommende service, at du er udadvendt, imødekommende, præsentabel og har et godt humør. Du har ordenssans og er fleksibel, og du kan på selvstændig vis prioritere de forskellige opgaver. Du behøver ikke at blive sat i gang men tager selv initiativ og byder dig også til, hvis du ser opgaver, som du kan bidrage med.

 

Udover ovennævnte forestiller vi os, at du behersker både dansk og engelsk mundtligt såvel som skriftligt, og at du har erfaring med at bruge Microsoft Office-pakken.

 

Solstra Capital Partners A/S er med datterselskaber en virksomhed bestående af ca. 30 medarbejdere beskæftiget inden for investering, rådgivning og byggeri.

 

Vi tilbyder en travl og varieret hverdag, gode kollegaer, en uhøjtidelig stemning samt gode arbejdsforhold.

 

Arbejdstid: 37 timer ugentligt efter nærmere aftale. Løn efter kvalifikationer.

 

Arbejdssted: Lautrupsgade 7, 2100 København Ø.

 

Finder du jobbet interessant, kan du sende ansøgning og CV hurtigst muligt og inden den 1. august 2019 til reception@solstracapital.com.

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder