Tag på camping midt i København!

Tror dine børn, at gulvvarme er en menneskeret, og at frisk luft er noget på spraydåse, så er der godt nyt: Til sommer kan du sandsynligvis tage med ungerne på camping – midt i København.

Planerne for en campingplads på Amager Fælled har rumsteret længe. Nu er lokalplanen omsider klar til at blive sendt i høring, og hvis den derefter vedtages, kan anlæggelsen af pladsen allerede gå i gang til sommer.

Campingpladsen kommer til at ligge på Vejlands Allé i området omkring vandrehjemmet. Amager Fælled er ganske stor, så et område på i alt 14,5 hektar til campingplads gør ikke vold på den vilde natur i området. Københavns Kommune garanterer derudover, at campingpladsen vil anlægges med respekt for omgivelserne og med en forståelse for den omkringliggende natur.

Området er fredet, men fredningsbestemmelserne stipulerer, at det eksisterende vandrerhjem kan udvides, og at der kan etableres en campingplads i området.

Udover at udgøre den ideelle destination for danske børnefamilier med mod på lejrliv, udgør campingområdet også et oplagt alternativ for udenlandske turister, der tør lægge sig ud med den danske sommer og komme tæt ind på livet af København.

Campingpladsen kan – såfremt planen vedtages – åbne i slutningen af 2016 eller begyndelsen af 2017.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder