Åbne events til modemessen CIFF FW20-21

CIFF – Copenhagen International Fashion Fair samt CIFF Youth og CIFF Sporting inviterer i slutningen af januar offentligheden til en række gratis events i Bellakvarter i forbindelse med modeugen.

 

CIFF SPORTING EVENTS

Kom med rundt på en løbetur i Bellakvarter med Eugene Tong
Torsdag den 30. januar kl. 9.30-10.30 kan du komme med på en løbetur med Eugene Tong, som er fashion konsulent og medstifter af Old Man Run Club. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig her.

Prøv kræfter med Kundalini yoga med Amanda Nørgaard
Fredag den 31. januar kl. 9.30-10.30 kan du prøve Kundalini yoga med Amanda Nørgaard, som er Kundalini udøver og lærer, model og medstifter af The V Movement. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig her.

 

CIFF og CIFF YOUTH EVENTS

Se Asap Nasts tøjkollektion og hør hans DJ-sets
Rapperen ASAP Nast, der er en del af holdet omkring ASAP Rocky, viser sin egen modekollektion ved en eksklusiv lancering af ”Please don’t pet”, det nye tøjmærke Pangeas debutkollektion. Sammen med D33J vil han desuden give smagsprøver på sin musikalske kunnen ved flere DJ-sets i løbet af de 3 dage, som CIFF varer.

Få repareret dine jeans hos Lee
Hos denimmærket Lee kan du komme med sine slidte og hullede jeans og få dem repareret af denimeksperterne. Samtidig kan du give de blå beklæder nyt liv, da et hold af designere med fokus på bæredygtighed står klar til at hjælpe dig med at gentænke måden at gennembruge dine jeans i stedet for at smide dem ud. Det er selvfølgelig gratis.

Se kunsteriske modefilm til lanceringen af Fashion Film Theater
På CIFFs messe for børne- og ungdomstøj, CIFF Youth kan du komme med til lanceringen af Fashion Film Theater. Filmene er produceret af studerende fra VIA Design i samarbejde med Agency SPOTT og tager udgangspunkt i, hvordan man kan kommunikere om mode til den nye generation.

Hvornår
Onsdag den 29. januar kl. 10.00-18.00
Torsdag den 30. januar kl. 10.00-18.00
Fredag den 31. januar kl. 10.00-17.00

Hvor
CIFF, Bella Center Copenhagen (indgang overfor Bella Sky).

Tilmeld dig Facebookeventet og bliv opdateret med flere detaljer her.

29. januar, 2020 - 31. januar, 2020

Adresse

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S

Se Facebookevent

Events

Flere events Load flere events