Privatlivspolitik

Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies til at indsamle information om din brug af hjemmesiden, og de services vi tilbyder. Cookies er små stykker information, der indeholder en unik referencekode, som en internetside lagrer på din computer eller telefon, og kan følge hjemmesidens brugeres færden. Nogle af de cookies vi bruger, vil kun eksistere i løbet af din session, og vil udløbe når du lukker din browser. Andre cookies varer længere, og bliver brugt til at huske dig, når du vender tilbage til hjemmesiden. Cookies identificerer ikke specifikke brugere.

Vi bruger cookies af følgende årsager:

  • For at give dig en god brugeroplevelse, når du anvender vores hjemmeside.
  • For at samle statistisk information om hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, så vi kan forbedre hjemmesiden løbende.
  • Identificere brugeres præferencer og valg, herunder skræddersy indhold af vores hjemmeside til de enkelte brugere.

De fleste webbrowsere accepterer cookies automatisk, men der er mulighed for at sætte din browser til at forhindre dette, eller give dig besked hver gang du modtager en ny cookie.

Hvis du blokerer eller sletter cookies brugt på vores hjemmeside, er der risiko for, at du ikke bruge alle hjemmesidens funktioner.

For at vi kan tilbyde dig den bedste service, tilføjer vi nye cookies til siden fra tid til anden. Vi sigter efter at holde informationen her om cookies så akkurat som muligt.

Databeskyttelsespolitik 

Når du bruger vores hjemmeside, tjenester mv., accepterer du vores databeskyttelsespolitik og vores politik for cookies. Vores databeskyttelsespolitik ændres fra tid til anden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, giver vi dig besked.

Når du opretter en brugerprofil på vores hjemmeside, giver du os en række oplysninger om dig blandt andet navn, telefonnummer, mailadresse og virksomhed.

Vi logger brugsdata, når du besøger vores hjemmeside. Du finder vores cookie politik her. Du kan kontrollere brugen af cookies via dine browserindstillinger og andre værktøjer.

Vi anvender udelukkende de data, som vi har om dig, til at levere, understøtte, tilpasse vores tjenester og stille dem til rådighed på en måde, der er relevant og nyttig for dig.

Vi kan kommunikere med dig via e-mail, f.eks. om vores tjenesters tilgængelighed, sikkerhed eller anden servicekommunikation. Det kan være e-mails om, hvordan du kan bruge tjenesterne, opdateringer og påmindelser. Du kan altid ændre dine præferencer for kommunikation.

Vi sender kun markedsføringsinformation til dig, hvis du har givet samtykke til dette. Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjemand, og videregiver kun dine oplysninger til tredjemand, hvis det er nødvendigt for at opfylde formålet med vores besiddelse af dine oplysninger.

Vi anvender dine oplysninger til at producere data, hvor det ikke længere er muligt at identificere dig. Vi kan f.eks. anvende dine data til at generere statistik om vores brugere eller antal annoncevisninger.

Vi anvender fra tid til anden eksterne leverandører til at vedligeholde vores systemer, analysere data mv. Disse leverandører har adgang til dine oplysninger i det omfang, der er nødvendigt for at udføre disse opgaver på vores vegne, og de er forpligtet til ikke at videregive oplysningerne eller anvende dem til andre formål.

Det kan blive nødvendigt at videregive oplysninger om dig, når det er påkrævet ved lov, stævning eller andre retslige processer, eller beskytte vores tjenesters sikkerhed eller integritet. Vi kan også dele dine personoplysninger, som en del af et salg, en fusion eller lign. En anden enhed (køber) har ret til at fortsætte med at anvende dine oplysninger, men kun på en måde, der er i overensstemmelse med denne databeskyttelsespolitik, medmindre du bliver informeret om andet.

Vi gemmer de personoplysninger, som du har givet i forbindelse med din registrering, så længe opbevaring er sagligt begrundet.

Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som vi opbevarer og behandler om dig ved at kontakte os på mail info@bellakvarter.dk eller tlf. +45 70 22 02 82. Du har ret til at få adgang til-, opdateret og slettet dine oplysninger.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Vi har sikkerhedsforanstaltninger, som beskytter dine personoplysninger mod utilsigtet tab eller ændringer. Disse foranstaltninger beskytter ligeledes dine personoplysninger imod uautoriseret deling, læk, misbrug eller andre behandlinger i strid med gældende lovgivning. Vi kan dog ikke garantere for sikkerheden for de oplysninger, du sender os. Der er ingen garanti for, at der ikke kan opnås adgang til data, og at de ikke kan blive videregivet, ændret eller ødelagt ved et brud på vores fysiske, tekniske eller administrative sikkerhedsforanstaltninger.

Vi behandler de oplysninger, der generes ved din brug af vores tjenester samt oplysninger, som indsamles via cookies samt fra din enhed på baggrund af legitime interesser. De legitime interesser er primært forretningsøjemed, IT-sikkerhed, kommunikation og udvikling.

Hvis du har spørgsmål eller klager angående denne politik, kan du kontakte os på mail info@bellakvarter.dk eller tlf. +45 70 22 02 82.