En mangfoldig bydel – hvor mennesker mødes

Bellakvarter er en mangfoldig bydel, hvor man både bor, arbejder og er på besøg. Her mødes boliger, erhverv, handel, konference- og hotelfaciliteter med den lille start-up virksomhed, det store domicil, tilgængelige leje- og ungdomsboliger og originale penthouselejligheder. Bellakvarter er langt fra et ensartet boligkvarter – det er snarere blandet som et brokvarter. Og tæt på har du både byen og en masse naturoplevelser.

Her finder du:

– Skole 500 meter
– Daginstitution 100 meter
– Gymnasium 400 meter
– Indkøb 100 meter
– Fields 600 meter
– Metro 100 meter
– Amager Fælled 100 meter

Pulserende bymiljø

Bellakvarter er et eksempel på, hvordan et nyt, mangfoldigt bykvarter kan spille sammen med et dynamisk og internationalt konferencecenter. I dagtimerne summer kvarteret af forretningsfolk, cafébesøgende og lokale erhvervsdrivende, mens der tændes lys i byhuse og lejligheder om aftenen. I weekenden befolkes kvarterets legepladser og parker af legende børn og lokale familier sammen med internationale hotelgæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen.

Kom med rundt i Bellakvarters tre bydele

 

Moderne landsby i storbyen

I Bellakvarter er der masser af hyggelige, grønne mellemrum med plads til at mødes. Hvert rækkehus i Bellarækkerne har sin egen have, der ligger optimalt i forhold til sollys. Mellem mange af husene er der grønninger med lokale opholdsrum og legesteder. I hjertet af Bellarækkerne anlægges en plads med rum til at lege, hænge ud, spise og sole sig. Pladsens placering, afskærmet fra bydelens større strøg, skaber et hyggeligt, lokalt samlingssted for beboerne.

Høre arkitekterne fortælle om masterplanen

Bellakvarter er uhyggeligt godt placeret

Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter og til Lufthavnen på 15 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Sverige – eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og resten af København.

Se cykelskort

 

Nærende lokalmiljø

Bellakvarter ligger tæt på natur, skole og vuggestue med indkøbsmuligheder lige om hjørnet – og ikke langt fra Skandinaviens største shoppingcenter Field’s. Her finder du biograf, restauranter, fitness og shoppemuligheder, ligesom naboen Royal Arena byder på koncerter, sports- og kulturbegivenheder. Ørestad er også kendt for sit digitale gymnasium, som i flere år, har været landets mest ansøgte.

Læs Bellakvarter Magasin

Amager Fælled lige om hjørnet

Amager- og Kalvebod Fælled er Københavns vilde baghaver. Når du står på Fælleden, kan det være svært at forestille sig, at Kongens Nytorv ikke er mere end 10 minutter væk med metroen. Frisk luft og fredet vegetation på et område, der er tre gange større end Dyrehaven. Her finder du en natur, der breder sig, så langt øjet rækker, med gode muligheder for at finde steder med spiselige afgrøder som f.eks. brombær, havtorn eller urter.