Boliger til salg

I takt med at Bellakvarter udvikles, bliver der løbende udbudt boliger til salg. De første boligprojekter med ejerlejligheder og rækkehuse er solgt. Hold øje med siden her eller tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke, når vi har nye boliger til salg.

Bellarækkerne

Klassiske rækkehuse på tre etager med åbent køkkenalrum og udgang til egen have.
Solgt – Private boliger 

Se mere

Bellagård

Lyse og rummelige lejligheder med hyggelig fælles gård og privat altan.
Solgt – Private boliger 

Se mere

Skyttehusene I-IV

Almene boliger med rummelige køkkenalrum, store vinduespartier og egne altaner.
Solgt til FSB

Se mere

Halldorhus

Lækre boliger med god indretning, store rum, altaner, hyggeligt gårdmiljø og masser af dagslys.
Solgt til AXA

Se mere

Laxnesshus

Moderne boliger med gode lysforhold og funktionelle planløsninger. Alle boliger har altaner og visse lejligheder har også adgang til private tagterrasser.
Solgt til AXA

Se mere

Organistens Hus

Rummelige og funktionelle boliger indrettet med gode planløsninger, der sikrer en god udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum og praktisk indrettede værelser.
Solgt til AXA

Se mere

Nadinehus

Hyggelige boliger med optimalt dagslys, moderne køkkenalrum, altaner og terrasser, stort grønt gårdmiljø og fælles tagterrasse.
Solgt til AXA

Se mere

 

Emmahus

Emmahus er tegnet af Praksis Arkitekter og består af 154 splinternye lejeboliger på 2-5 værelser. Alle boliger er opført med store vinduespartier og indrettet, så de primære opholdsrum har det bedste dagslys.

Solgt til OCP

Se mere

Gertrudehus

Gertrudehus er tegnet af C. F. Møller Architects og byder på 166 lejeboliger fordelt på 2-5 værelser. Her bor du i en moderne københavnerkarré med åbent køkkenalrum og egen altan eller terrasse.

Solgt til OCP

Se mere

Trierhus

Trierhus er nabo til Aktivitetstaget Bella og butiksmiljøet ved den kommende Udstillingsplads i Bellakvarter og byder på 135 nye lejeboliger på 2-5 værelser med altan eller terrasse.

Solgt til Patrizia AG

Se mere

Gads Hus

I den sydlige del af Bellakvarter op ad kvarterets nyanlagte Sydhave og Aktivitetstaget Bella er Gads Hus beliggende. Ejendommen består af 123 nye lejeboliger på 2-4 værelser.

Solgt til Patrizia AG

Se mere

Bella Tower

Bella Tower er tegnet af COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter og rummer 199 nye og moderne boliger. Boligerne i basen går op til 5. sal og har altaner og tilbagetrukne terrasser ud til gården, mens tårnet skyder 19. etager op og har altaner hele vejen rundt.

Solgt til DWS

Se mere

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan