Parterne

Masterplanen bag Bellakvarter er skabt af Solstra Development i et tæt samarbejde mellem COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter. De to tegnestuer har arbejdet sammen på en række projekter – blandt andet Krøyers Plads, der har vundet den prestigefulde MIPIM pris som verdens bedste boligbyggeri.

Solstra Development

Solstra Development er drivkræfterne bag udviklingen af Bellakvarter. Solstra Development er en del af Solstra Capital Partners, der har kontorer i København og London og forvalter investeringer for knap 8 milliarder kroner. Investeringerne involverer køb, udvikling og salg af virksomheder. Lige nu arbejder selskabet ligeledes med en række større udviklingsprojekter herunder Bellkvarter. Herudover ejer selskabet Nordens største hospitality leverandør – BC Hospitality Group A/S, der også driver og ejer Bella Center Copenhagen.

COBE

Tegnestuen COBE er kendt for både byplanlægning og arkitekturprojekter i København og udlandet. COBE har blandt andet tegnet det prisbelønnede Biblioteket i Nordvest, de nye stationsbygninger på Nørreport, byrum på Israels Plads og de nye bolig- og erhvervsejendomme på Krøyers Plads. Indehaver Dan Stubbergaard er af Børsen Pleasure magasin blevet udråbt til ”kongen af København”, fordi tegnestuen har sat sit præg på hovedstaden i de sidste år. Og successen fortsætter, idet COBE netop har vundet konkurrencen om en ny masterplan for Papirøen.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) arbejder med udvikling og planlægning, arkitektur og design. En stab på 60 medarbejdere transformerer viden, indlevelse og holdninger til arkitektoniske løsninger. Blandt nyere projekter er udvidelsen af Københavns Lufthavn, Nyt Hospital Nordsjælland og bæredygtigt boligbyggeri på Krøyers Plads. VLA blev grundlagt i 1922 af arkitekt Vilhelm Lauritzen.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan