Visionen bag Bellakvarter

Bella Center har i årtier været et mødested for hele verden. Nu skaber vi en helt ny mangfoldig bydel i området omkring den internationale konferencedestination. Området, der ellers mest har været brugt til parkering, er ved at forvandle sig til et helt nyt københavnerkvarter ved navn Bellakvarter.

Bykarakter og naturkvaliteter

Bellakvarter kombinerer det at bo i byen med adgangen til have, grønne områder og naturoplevelser. Ambitionen er at skabe boliger og byrum med både bykarakter og naturkvaliteter. Og sidst men ikke mindst – at skabe plads til mange forskellige mennesker med lige så forskellige behov.

 

Et blandet bykvarter

I Bellakvarter finder du en blanding af rækkehuse og karrébebyggelse, ungdomsboliger og penthouselejligheder, intime lommeparker og levende pladser, ejerlejligheder og almene boligbyggerier, urbant og grønt. Vi tror på, at mangfoldighed skaber en mere levende by at bo i.

Se mere her

Meget københavnsk

Vi bygger københavnsk. København har sin egen umiskendelige karakter, rent arkitektonisk – med sine karréer og byhuse, brokvarterer og parker. Det handler om at tage det bedste fra de bymiljøer, vi kender så godt — deres skala, tæthed og liv – og samtidig at turde tænke anderledes og nyt.