Visionen bag Bellakvarter

Bella Center har i årtier været mødested for hele verden. Nu skaber vi en mangfoldig bydel i området omkring den internationale konferencedestination. Området, der ellers mest har været brugt til parkering, er ved at forvandle sig til et helt nyt københavnerkvarter ved navn Bellakvarter.

Bykarakter og naturkvaliteter

Bellakvarter kombinerer det at bo og arbejde i byen med adgangen til have, grønne områder og naturoplevelser. Ambitionen er at skabe boliger, erhverv og byrum med både bykarakter og naturkvaliteter. Og at skabe plads til mange forskellige mennesker med lige så forskellige behov.

Få et overblik over området

Et blandet bykvarter

I Bellakvarter finder du en blanding af rækkehuse og boligkarréer, ungdomsboliger og penthouselejligheder, erhvervsejendomme, butikker, caféer, intime lommeparker og levende pladser, ejer, leje og almene boliger, urbant og grønt. Vi tror på, at mangfoldighed skaber en mere levende by at bo i.

Læs mere om kvarteret

Københavnsk byggestil

Vi bygger københavnsk. København har sin egen umiskendelige karakter, rent arkitektonisk – med sine karréer og byhuse, brokvarterer og parker. Det handler om at tage det bedste fra de bymiljøer, vi kender så godt — deres skala, tæthed og liv – og samtidig turde tænke anderledes og nyt.

Se ledige boliger

Et byområde med fokus på bæredygtighed

Planen for Bellakvarter rummer en række bæredygtige løsninger såsom bydelens opbygning, vandhåndtering og energioptimering. Visionen er, at Bellakvarter kan vise det bedste fra Danmark inden for arkitektur, byplanlægning og design og derved inspirere både beboere og besøgende.

Læs mere om kvarterets fokus på bæredygtighed

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan