Byvandring i Bellakvarter

Kom på byvandring i Bellakvarter og se hvordan de gamle parkeringspladser omkring Bella Center Copenhagen er blevet omdannet til et nyt og mangfoldigt bykvarter.

 

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil viser Bella- kvarter, hvordan et nyt københavnsk kvar- ter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter. De første rækkehuse og lejligheder er bygget, og du vil få en guidet tur i kvarteret.

Vi mødes ved hovedindgangen foran Bella Center Copenhagen, hvorefter turen går ned gennem Bellarækkerne, forbi søen og Bellakanalen til Karrékvarteret. Turen afsluttes med et besøg i Bellakvarters prøvelejlighed i Nadinehus, hvor du får mulighed for at opleve de nye boliger helt tæt på.

 

OBS: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

31. august, 2019

Tidspunkt

11:00 - 12:00

Adresse

Bella Center Copenhagen
Hovedindgangen
Center Boulevard 5
2300 København S

Tilmelding

Events

22. maj, 2019 - 27. november, 2019

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter!

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter Tag din bedste ven, din mor, din søn, eller en anden kammerat under armen og vær med til en sjov og anderledes træning. Alle aldre og niveauer kan deltage. Der er ingen krav om forudgåend...

Læs mere

3. september, 2019 - 17. december, 2019

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold   ✔️ Træningstilbuddet er GRATIS – du møder bare op! ✔️ Vi træner hver tirsdag fra kl. 18.00 – 19.15 ✔️ Mødested: Legepladsen i Byparken ved gyngerne &n...

Læs mere

Flere events Load flere events