Byvandring i Bellakvarter

Kom på byvandring i Bellakvarter og se hvordan de gamle parkeringspladser omkring Bella Center Copenhagen er blevet omdannet til et nyt og mangfoldigt bykvarter.

 
Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk kvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter. De første rækkehuse og lejligheder er bygget, og du vil få en guidet tur i kvarteret af Bellakvarters udviklingschef, Saso Nedelkovski.

Vi mødes ved hovedindgangen foran Bella Center Copenhagen, hvorefter turen går ned gennem Bellarækkerne, forbi søen og Bellakanalen til Karrékvarteret. Turen afsluttes med et besøg i Bellakvarters prøvelejlighed i Halldorhus, hvor du får mulighed for at opleve de nye boliger helt tæt på.

 

OBS: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

 

Se udsigten fra Bella Sky

I forlængelse af byvandringen, kan du tilmelde dig den guidede tur på AC Hotel Bella Sky kl. 12.00, hvor du bliver vist rundt på hotellet og får et fantastisk view udover Bellakvarter fra den nye restaurant på 23. etage.

25. august, 2018

Tidspunkt

11:00 - 12:00

Adresse

Bella Center Copenhagen
(hovedindgangen)
Center Boulevard 5
2300 København S

Gratis billetter på Billetto.dk

Events

21. februar, 2020 - 23. februar, 2020

BOLIG MAD DESIGN 2020

BOLIG MAD DESIGN 2020 Kom og oplev Danmarks største og lækreste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste indenfor boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Over 350 udstillere vil stå kla...

Læs mere

28. februar, 2020 - 1. marts, 2020

Designer Forum Forår 2020

Designer Forum Forår 2020 Designer Forum inviterer indenfor til Københavns største fashion outlet den 28. februar - 1. marts, hvor du kan spare op til 80% på mærkevarer til kvinder, mænd og børn. FREDAG DEN 28/2 – VIP aften Vi starter De...

Læs mere

Flere events Load flere events