Copenhagen Bikefit Marathon 2017

Nordens største og fedeste indoor bikeevent – og det eneste i København
Den 28. oktober 2017 fra kl. 9.00-21.00 slår vi dørene op til Nordens største Bikefit event – hele 12 timers BikeFit marathon med over 400 cykler. Vi har samlet de bedste instruktører i de bedste rammer i Bella Center Copenhagen.

Oplev stemningen i den store Centerhal med grønne træer, højt til loftet og masser af atmosfære.

Køb din cykel allerede i dag, og tag venner og kolleger under armen, for nu skal der cykles! Der vil være fede timepræmier, hvor du kan vinde alt fra hotelophold til sportsudstyr.

 

Super forplejning, perfekt lyd og lys og de fedeste faciliteter

Glæd dig! Rammerne vil være sat med den helt rigtige lyssætning, og lyden vil være perfekt til både den fedeste musik, og alle instrukserne fra instruktørerne på scenen

Hele dagen vil der være gratis vand, frugt og energidrik, ligesom der vil være et bredt udvalg af sund og energirigtig kost & drikke til fornuftige priser.

 

Lækre afslapnings- og aktivitetsområder

Derudover er der særskilte områder til atleterne, hvor man kan slappe af, få lidt massage til de ømme stænger m.m., fordrive tiden med forskellige aktiviteter – og naturligvis tilbyder vi også gode bade- og omklædningsfaciliteter.

 

Stande med gode messetilbud

Sammen med eventet vil der være et udstillingsområde med rigtig gode tilbud fra vores leverandører og udstillere – og vi har selvfølgelig gratis Wifi i hele huset.

28. oktober, 2017

Tidspunkt

09:00 - 21:00

Adresse

Bella Center Copenhagen,
Center Boulevard 5
2300 København S

Tilmelding

Events

Flere events Load flere events