fbpx

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold

Er du ung, gammel eller midt imellem og har lyst til at snakke med din sidemakker eller gå i stilhed, så find dine gåsko frem. Vi mødes på legepladsen i Byparken ved gyngerne hver tirsdag fra kl. 18.00-19.15. Det er nemlig et godt udgangspunkt til ruter både i naturen og i bydelen.

Gåturen er i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Ruterne vil være på mellem 4-6 km. Viser det sig efter et par gange, at vi går i meget forskelligt tempo, så finder vi også en løsning på det.

Det er godt for helbreddet, humøret og sjælen at gå, og det er nemmere at komme afsted, når man har nogle at følges med.

Det er gratis at deltage, og vi går i al slags vejr.

Tovholder for turen vil være Marianne Skov. Marianne er en glad amatør gågænger, som har meldt sig til projektet, da hun håber på at kunne bidrage til fællesskabet og sundhed i vores nye bydel.

3. september, 2019 - 17. december, 2019

Tidspunkt

17:00 - 18:15

Adresse

Mødested: Legepladsen i Byparken ved gyngerne

Tilmeld Facebook begivenhed

Events

22. maj, 2019 - 27. november, 2019

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter Tag din bedste ven, din mor, din søn eller en anden kammerat under armen og vær med til en sjov og anderledes træning. Alle aldre og niveauer kan deltage. Der er ingen krav om forudgående...

Læs mere

4. januar, 2020 - 5. januar, 2020

Loppemarked i Bella

Loppemarked i Bella Bella Center Copenhagen slår dørene op til et af Københavns største loppemarkeder. På loppemarkedet finder du et stort udvalg af fint genbrugstøj, brugskunst, dansk design, antikviteter, klassiske marskandiservarer o...

Læs mere

Flere events Load flere events