Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold

Er du ung, gammel eller midt imellem og har lyst til at snakke med din sidemakker eller gå i stilhed, så find dine gåsko frem. Vi mødes på legepladsen i Byparken ved gyngerne hver tirsdag fra kl. 18.00-19.15. Det er nemlig et godt udgangspunkt til ruter både i naturen og i bydelen.

Gåturen er i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Ruterne vil være på mellem 4-6 km. Viser det sig efter et par gange, at vi går i meget forskelligt tempo, så finder vi også en løsning på det.

Det er godt for helbreddet, humøret og sjælen at gå, og det er nemmere at komme afsted, når man har nogle at følges med.

Det er gratis at deltage, og vi går i al slags vejr.

Tovholder for turen vil være Marianne Skov. Marianne er en glad amatør gågænger, som har meldt sig til projektet, da hun håber på at kunne bidrage til fællesskabet og sundhed i vores nye bydel.

3. september, 2019 - 17. december, 2019

Tidspunkt

17:00 - 18:15

Adresse

Mødested: Legepladsen i Byparken ved gyngerne

Tilmeld Facebook begivenhed

Events

8. januar, 2020 - 12. februar, 2020

Skyd 2020 i gang med funktionel træning

Skyd 2020 i gang med funktionel træning Onsdag den 8. januar starter et gratis 5 ugers forløb med funktionel træning i Ørestad Streethal, der ligger lige over for Bellakvarter. Funktionel træning er baseret på bevægelser som løb, hop, l...

Læs mere

29. januar, 2020 - 31. januar, 2020

Åbne events til modemessen CIFF FW20-21

Åbne events til modemessen CIFF FW20-21 CIFF - Copenhagen International Fashion Fair samt CIFF Youth og CIFF Sporting inviterer i slutningen af januar offentligheden til en række gratis events i Bellakvarter i forbindelse med modeugen. ...

Læs mere

Flere events Load flere events