LEGO World 2020

Kom og oplev verdens sjoveste LEGO byggeplads i vinterferien i Bellakvarter.

LEGO World byder på leg, læring og masser af overraskelser for hele familien i mere end 30 aktivitetsområder. Her kan børn og barnlige sjæle i alle aldre boltre sig i imponerende LEGO modeller og aktiviteter i de kendte branduniverser såsom LEGO Friends, LEGO Star WarsTM, LEGO Hidden Side®, LEGO NinjagoTM, LEGO® DUPLO®.

Pris
En dagsbillet koster 164 kr.
Børn til og med 2 år har gratis adgang og har ikke brug for en billet.

Praktisk information
Der er parkering ved Bella Center og AC Hotel Bella Sky, og der kan betales med dankort/kreditkort i automaterne på de udendørs parkeringspladser eller med Apcoa Flow app.

Indgang foregår via den nye indgang ”Entrance 2”, som ligger mellem Bella Center, metrostation og AC Hotel Bella Sky. Bella Center er let tilgængelig, både med offentlig transport og i bil.

Der er garderobe inde på LEGO World til 30,- kr. pr. genstand. Det er muligt at købe en familiebillet til garderoben online. Denne koster 100,- kr. for 4 genstande.

Både barnevogn og klapvogn er tilladte på hele LEGO World.

Mad må ikke medbringes på LEGO World, men der vil være rig mulighed for at købe mad og drikke i Bella Center. Du har også muligheden for at forudbestille din mad, når du køber din billet online.

Der vil være billetsalg i døren, men hvis du vil være sikker på en billet, skal du købe den online inden, da der kan blive udsolgt.

13. februar, 2020 - 16. februar, 2020

Tidspunkt

10:00 - 17:00

Adresse

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S

Bestil billetter

Events

Flere events Load flere events