Vil du være med til at danne foreningen Bella Byhave?

Bella Byhave er et frivilligt byhavefællesskab i Bellakvarter. Her kan du være med til at øve dine grønne fingre i fælleskab med andre lokale hobbygartnere. Uanset om du bor i Bellakvarter eller ej, kan du være med i havefælleskabet.

I Bella Byhave får du dit eget lille jordstykke, hvor du kan dyrke blomster, urter og grøntsager til madlavningen derhjemme. Samtidig er byhaverne med til at styrke fællesskabet i kvarteret.

Hvis du er interesseret i et højbed i Bella Byhave, så mød op til opstartsmøde onsdag den 27. marts kl. 17.00-19.00. Her etableres byhaven som en selvstændig forening og der vælges en bestyrelse, som fremadrettet kommer til at stå for at drive byhaven sammen med de øvrige frivillige i haven. Her kan fx arrangeres workshops, arbejdsdage og fælles arrangementer.

For at få et højbed i haven, skal du møde op til opstartsmødet. Tilmelding er nødvendig til ditte.kroemmelbein@solstradevelopment.com.

Byhaverne stilles gratis til rådighed af Bellakvarter Projektselskab A/S.

Mange havehilsner fra
Bellakvarter Projektselskab A/S

27. marts, 2019

Tidspunkt

17:00 - 19:00

Adresse

Café SINGILAR
(ved siden af Bella Center busholdeplads)
Center Boulevard 5
2300 København S

Bella Byhave på Facebook

Events

3. september, 2019 - 17. december, 2019

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold Er du ung, gammel eller midt imellem og har lyst til at snakke med din sidemakker eller gå i stilhed, så find dine gåsko frem. Vi mødes på legepladsen i Byparken ved...

Læs mere

4. januar, 2020 - 5. januar, 2020

Loppemarked i Bella

Loppemarked i Bella Bella Center Copenhagen slår dørene op til et af Københavns største loppemarkeder. På loppemarkedet finder du et stort udvalg af fint genbrugstøj, brugskunst, dansk design, antikviteter, klassiske marskandiservarer o...

Læs mere

Flere events Load flere events