Vil du være med til at danne foreningen Bella Byhave?

Bella Byhave er et frivilligt byhavefællesskab i Bellakvarter. Her kan du være med til at øve dine grønne fingre i fælleskab med andre lokale hobbygartnere. Uanset om du bor i Bellakvarter eller ej, kan du være med i havefælleskabet.

 

I Bella Byhave får du dit eget lille jordstykke, hvor du kan dyrke blomster, urter og grøntsager til madlavningen derhjemme. Samtidig er byhaverne med til at styrke fællesskabet i kvarteret.

 

Hvis du er interesseret i et højbed i Bella Byhave, så mød op til opstartsmøde onsdag den 27. marts kl. 17.00-19.00. Her etableres byhaven som en selvstændig forening og der vælges en bestyrelse, som fremadrettet kommer til at stå for at drive byhaven sammen med de øvrige frivillige i haven. Her kan fx arrangeres workshops, arbejdsdage og fælles arrangementer.

 

For at få et højbed i haven, skal du møde op til opstartsmødet.

 

Tilmelding er nødvendig til ditte.kroemmelbein@solstradevelopment.com

 

Byhaverne stilles gratis til rådighed af Bellakvarter Projektselskab A/S.

 

Mange havehilsner fra
Bellakvarter Projektselskab A/S

27. marts, 2019

Tidspunkt

17:00 - 19:00

Adresse

Café SINGILAR
(ved siden af Bella Center busholdeplads)
Center Boulevard 5
2300 København S

Bella Byhave på Facebook

Events

22. maj, 2019 - 27. november, 2019

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter!

Kom med til sjov, funktionel træning i Bellakvarter Tag din bedste ven, din mor, din søn, eller en anden kammerat under armen og vær med til en sjov og anderledes træning. Alle aldre og niveauer kan deltage. Der er ingen krav om forudgåend...

Læs mere

3. september, 2019 - 17. december, 2019

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold

Kom med ud i naturen og få motion og frisk luft med Bella IF’s nye gåhold   ✔️ Træningstilbuddet er GRATIS – du møder bare op! ✔️ Vi træner hver tirsdag fra kl. 18.00 – 19.15 ✔️ Mødested: Legepladsen i Byparken ved gyngerne &n...

Læs mere

Flere events Load flere events