Halldorhus

 

Halldorhus byder på 2-6 værelses lejligheder med fantastisk udsigt ud over Ørestad, Øresund og Københavns Skyline. Lejlighederne har stort, åbent køkkenalrum og separate værelser. Køkkenalrummet har store gulv-til-loft vinduer, som er krydsbelyst fra syd og øst, hvilket giver boligen et skønt morgenlys og et varmt lysindfald hele dagen fra syd.

 

Vær ude, når du er hjemme

Halldorhus er tegnet af Arkitema Architects og er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og sit matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen. Alle boligerne har sit eget, private uderum i form af en fransk og almindelig altan, så de kan åbnes helt op. De øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen, mens stuelejlighederne har udgang til egen fliseterrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum.

Halldorhus udlejningsbrochure

Kvalitet fra gulv til loft

Både ind- og udvendigt er det gennemgående design skabt med lyse, venlige og varme kvalitetsprodukter fra gulv til loft. Lejlighederne har massiv lamelparket i eg. Køkkenet er i klassisk og slidstærkt design fra HTH med indbygget kølefryseskab. Badeværelseselementerne er ligeledes fra HTH og indeholder vaskemaskine og tørretumbler.

Se alle lejeboliger i Bellakvarter

Mere fællesskab

Gader, pladser og intime byrum er indrettet, så de indbyder til at mødes i det offentlige rum. Aktivitetspladser og grønne områder skaber levende forbindelser på tværs af bydelen. Og med byttecentraler, tæt naboskab og byhaver nærer Bellakvarter det lokale miljø, værdifællesskaberne og indbyder til sociale aktiviteter.