Laxnesshus

Laxnesshus ligger i det nyopførte Bellakvarter ved Bella Center Copenhagen og tilbyder moderne byboliger i et nyt og mangfoldigt bykvarter. Her finder du 2-5 værelses lejligheder med gode lysforhold og funktionelle planløsninger. Alle boliger har altaner eller franske altaner og visse lejligheder har også adgang til private tagterrasser. Derudover er der en stor fælles tagterrasse, hvor alle kan nyde de solrige sommerdage.

 

Ny karré med sit eget særkende

Laxnesshus ligger i det nyopførte Bellakvarter ved Bella Center Copenhagen og tilbyder moderne byboliger i et nyt og mangfoldigt bykvarter. Laxnesshus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og har karakter af en åben karréstruktur opført i smukke mursten. Felter af eksklusive glaserede tegl i forskellige farver giver facaden variation og hver opgang sit eget særkende.

Laxnesshus udlejningsbrochure

 

Lyse og veldisponerede boliger

Boligerne er indrettet med funktionelle planløsninger, der sikrer en effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum, praktisk indrettede værelser og et minimum af gangareal. Køkkenalrummene er gennemlyste og strækker sig i bygningens fulde dybde eller over to hjørner. Dette sikrer maksimal kvalitet af dagslys i hovedopholdsrum i alle døgnets lyse timer.

Se 720 graders video af prøveboligen

Mange uderum med mulighed for udeophold

Alle boliger har altaner eller franske altaner og visse lejligheder har også adgang til private tagterrasser. I stueetagen har beboerne mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette sig i de dybe vinduesrammer, der er udformet som både bænke, franske altaner og plantekasser.

Se alle lejeboliger i Bellakvarter

Hyggeligt gårdrum med plads til leg og fællesskab

Gårdrummet er indrettet med opholds- og legearealer beplantet med smukke høje græsser, der refererer til Amager Fælleds frodige natur. Alle beboere har desuden adgang til en stor fælles tagterrasse på tredje sal med god visuel kontakt til gade og gård. Her er der mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan