Bellagård

Lejlighederne i Bellagård er præget af dansk design, rene linjer og en god indretning. Hver enkelt lejlighed har sin egen altan og fokus på gennemlyste og funktionelle rum. Det giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design og store indeklimamæssige kvaliteter. Der findes 48 lejligheder – de fleste forskellige.

UDSOLGT

Fokus på kvalitet og dansk design

Lejlighedernes indre er præget af dansk design, rene linjer og god indretning. Hver enkelt bolig har fokus på gennemlyste og funktionelle rum. Det giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design og en helt særlig stemning med store indeklimamæssige kvaliteter.

Gennemlyste rum og egen altan

Lejlighedernes moderne indretning giver nærvær og fællesskab for hele familien. Der er både tænkt på rummelighed, luft og lys plus adgang til altan og hyggelige grønne områder lige uden for døren. Inspirationen til byggeriet er hentet fra brokvarterernes klassiske boligkaréer. Der findes 48 lejligheder – de fleste forskellige.

Smukke teglsten og farvenuancer

Lejlighedskarréerne bygges i smukke teglsten i forskellige typer og farvenuancer, der samlet giver et varieret og levende udtryk. Inspirationen til byggeriet er hentet fra brokvarterernes klassiske boligkaréer, og resultatet udstråler harmoni, livsudfoldelse og tid til nydelse.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan