Organistens Hus

Boligerne i Organistens Hus er rummelige og funktionelle indrettet med gode planløsninger, der sikrer en god udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum og praktisk indrettede værelser. Gangarealerne er reduceret til et minimum, så kvadratmeterne anvendes, hvor der er brug for dem. Store vinduespartier giver maksimalt dagslys i alle døgnets lyse timer og tilfører boligerne øget kvalitet.

 

Et pejlemærke i kvarteret

Organistens Hus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og har karakter af en åben karréstruktur med en base i rustikke mursten. Felter med tilbagetrukket murværk med ændret fugefarve giver facaden variation og et levende, imødekommende udtryk. Tårnet, som rejser sig fra 5. til 9. sal, bygges i lyse aluminiumsplader og markerer bygningen som et pejlemærke i kvarteret.

Organistens Hus udlejningsbrochure

Rummelige og funktionelle boliger

Boligerne er indrettet med rummelige planløsninger, der sikrer en god udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum og praktisk indrettede værelser. Gangarealerne er reduceret til et minimum, så kvadratmeterne anvendes, hvor der er brug for dem. Store vinduespartier giver maksimalt dagslys i alle døgnets lyse timer og tilfører boligerne øget kvalitet.

Se alle lejeboliger i Bellakvarter

Grønt gårdrum med lege- og opholdsarealer

Gårdrummet er disponeret, så det både fungerer som beboernes private gårdrum og samtidig er i dialog med det omkringliggende miljø. Gårdrummet er beplantet med smukke, høje græsser, der leder tankerne hen på Amager Fælleds frodige natur. Der er i gårdrummet indrettet både lege- og opholdsarealer.

Privat uderum og fælles tagterrasse

Alle boliger har adgang til egen altan eller fransk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Lejlighederne i stueetagen har terrasser, hvilket giver beboerne mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette nærmiljøet på terrassen. Alle beboere har adgang til to store, fælles tagterrasser, beliggende på fjerde sal. Fra tagterrasserne er der god visuel kontakt til både gade og gård. Og der er mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan