Bellarækkerne

Hvert rækkehus i Bellarækkerne er på tre etager og har sin egen lille have. Rækkehusene er tænkt inde fra og ud med et særligt fokus på den enkle og møblerbare bolig, der kan favne en stor variation af beboere. Formsproget er klart og langtidsholdbart.

UDSOLGT

Tegnet af Cobe og Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Bellakvarter bringer det bedste fra dansk designtradition videre. Kvarteret er skabt i et tæt samarbejde med de prisbelønnede tegnestuer Cobe og Vilhelm Lauritzen Arkitekter, og det gennemgående designtema er domineret af ønsket om at skabe et lyst, venligt og varmt look med kvalitetsprodukter fra gulv til loft med for eksempel HTH Køkken med Corian bordplader og armaturer fra Grohe.

Rækkehusbrochure

Klassiske rækkehuse med tre etager og egen have

Rækkehusene er en blanding af et klassisk københavnerbyhus og en moderne bolig, hvor der er tænkt på lys, klima og muligheder for at være sammen. Alle rækkehuse har store vinduer og fransk eller almindelig altan, der skaber et fantastisk lysindfald og gennemstrømning af frisk luft i boligen. Fra køkkenalrummet er der udgang til egen have med plads til at være ude, mens man er hjemme.

Rækkehuse med forskudte planer og egen tagteresse

Rækkehusene 141, 142, 143, 144 og 145 er tegnet med forskudte planer og er placeret i en selvstændig længe, som split level-boliger med trippelhøjt rum centralt i huset, som giver et fantastisk lysindfald og en god sammenhæng mellem de forskellige etager. Fra køkkenalrummet, med flotte køkkenelementer fra Invita, er der direkte adgang til egen sydvendt have, og på tredje etage findes en privat, sydvendt tagterrase.

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan