Domicil 11.200 m2
Center Boulevard,
2300 København S

 

Få opført et skræddersyet virksomhedsdomicil med udsigt ud over Royal Golf Club

 

I Bellakvarter kan du få opført et skræddersyet virksomhedsdomicil på 11.200 m svarende til 1.076 arbejdspladser. I samarbejde med et udvalgt arkitektteam finder vi frem til, hvordan jeres kommende domicil bedst understøtter jeres aktiviteter og forretning samtidig med, at ejendommen har et lavt energiforbrug, lave driftsomkostninger og en lang levetid. Der er udarbejdet flere skitseprojekter, der illustrerer mulighederne. Dem finder du i prospektet for byggefelt 28b.

 

Platin i bæredygtighed

Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter. Bellakvarter går forrest inden for bæredygtig byudvikling og er allerede midtvejscertificeret med DGNB Guld. Ejendommen The Boulevard vil blive certificeret efter den højeste standard med DGNB Platin samt DGNB Hjerte med øget fokus på indeklima og sundhed, til stor gavn for de kommende lejere og brugere af ejendommen.

 

Synergi med Bella Center Copenhagen

Som nabo til Bella Center Copenhagen kan du anvende centerets mange større auditorier og møderum. Du behøver derfor ikke at afsætte plads i dit virksomhedsdomicil til større arrangementer, men kan udnytte kvadratmeterne til kontorpladser i stedet og samtidig få en økonomisk og en bæredygtig gevinst.

 

Fysisk og mental sundhed

Medarbejdertrivslen er essentiel i moderne virksomheder, hvor medarbejderne er det største aktiv. Med Amager Fælled i baghaven er der de perfekte rammer for walk and talk-møder og løbeture midt på dagen, ligesom Fælleden kan nydes direkte fra kontorpladsen eller tagterrassen. Bellakvarters aktivitetstag med udendørs træningsfaciliteter og mødebokse kan desuden frit benyttes.

 

Parkering

Virksomheder i Bella Business har egen parkering direkte under virksomhedens kontorejendom eller i parkeringshuse tæt på deres kontor. Der etableres desuden 1.300 parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarteret virksomheder og beboere.

 

Læs mere om Bella Business

Info

Type: Eget brug – Leje
Kategori: Kontor
Etageareal: 11.200 m2
Nettoleje p.a. fra: 1.500 kr./m2
Drift p.a.: 400 kr./m2

 

Kontakt
Jesper Norgart
+45 31 18 24 37
jn@linor.dk

 
Susan Hellner Lintrup
+45 22 30 10 90
sus@linor.dk

 

Flere detaljer om lejemålet
Få tilsendt prospekt

Kontakt