Ledige erhvervslejemål
Skræddersy dit eget virksomhedsdomicil eller lej dig ind i et flerbrugerhus med andre virksomheder. Kontakt Lars Westall fra Newsec på tlf. 26 14 33 81

Bella Business – et internationalt og bæredygtigt erhvervsområde

Københavns nye erhvervsområde ligger naturskønt placeret i Bellakvarter imellem Amager Fælled, lufthavnen og Københavns centrum. På tegnebrættet er i alt 110.000 kvadratmeter bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsejendomme i form af domiciler og kontorer i et flerbrugerhus. Din virksomhed kan være med.

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende og internationalt erhvervsmiljø. Området er blandt andet hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og en række tøjbrands. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Læs mere

Guld i bæredygtighed

Bellakvarter er som det første byområde i Danmark blevet midtvejscertificeret med DGNB Guld. Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter, der blandt andet kan levere grøn energi fra kvarterets vindmølle og tilbyde en unik beliggenhed ud til den fredede natur på Amager Fælled. Ligeledes bliver de kommende domiciler bæredygtighedscertificeret.

Læs mere

Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttle service til og fra lufthavnen.

Læs mere

Et mangfoldigt bykvarter

Udover de virksomheder, som allerede har kontor i Bellakvarter, finder du også boliger, butikker, parker og legepladser, hvilket skaber en fantastisk synergi og liv fra morgen til aften. I dagtimerne benyttes kvarteret af forretningsfolk og lokale erhvervsdrivende, mens beboere, hotelgæster og messebesøgende bringer liv til kvarteret i aftentimerne og herover weekenden.

Læs mere

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Kongens Nytorv på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Læs mere

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Virksomheder i Bella Business kan parkere i parkeringshuse tæt på deres kontor eller i en parkeringskælder direkte under de enkelte kontorejendomme. Der etableres i alt ca. 3.000 parkeringspladser i Bellakvarter, herunder 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarteret beboere og virksomheder.

Se eksempler på lejemål

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan