Ledige erhvervslejemål i Bella Business
I Bella Business kan du designe dit eget virksomhedsdomicil
eller leje dig ind i et flerbrugerhus sammen med andre
virksomheder. Kontakt Newsec på tlf. 28 92 23 27.

Bella Business – et nyt, markant erhvervsområde i Bellakvarter

Københavns nye internationale erhvervsområde, Bella Business, ligger naturskønt placeret i Bellakvarter midt mellem Amager Fælled, lufthavnen og København City. Netop nu har virksomheder på udkig efter nyt domicil en sjælden mulighed for at få en bygning, der passer til netop deres profil og behov.

Et levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende internationalt erhvervsmiljø. Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har kontor i Bella Center Copenhagen. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Læs mere

Skræddersy dit eget kontordomicil

I forbindelse med opførelsen af kontordomicilerne i Bella Business, er der en unik mulighed for at skabe en skræddersyet ejendom med en arkitektonisk profil, der passer til netop din virksomhed. Du får mulighed for at påvirke domicilets størrelse, designprofil og indretning og skabe det perfekte arbejdssted for dig og dine medarbejdere.

Læs mere

Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen.

Læs mere

Et mangfoldigt bykvarter

Bellakvarter er et eksempel på, hvordan et nyt, mangfoldigt bykvarter kan spille sammen med et dynamisk og internationalt erhvervsområde. I dagtimerne summer kvarteret af forretningsfolk, cafébesøgende og lokale erhvervsdrivende, mens der tændes lys i byhuse og lejligheder om aftenen. I weekenden befolkes kvarterets legepladser og parker af legende børn og lokale familier sammen med internationale hotelgæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen.

Læs mere

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Læs mere

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Virksomheder i Bella Business kan parkere  i parkeringshuse tæt på deres kontor eller i en parkeringskælder direkte under de enkelte kontorejendomme. Der etableres i alt ca. 3.000 parkeringspladser i Bellakvarter, herunder 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarteret beboere og virksomheder, når de ikke anvendes af konferencegæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen.