Skræddersyede kontorlejemål
Godt indeklima, lave driftsomkostninger og en facade, der afspejler jeres virksomhed. Få opført et domicil eller kontor i flerbrugerhus, der passer til jeres behov.

Design dit eget virksomhedsdomicil eller kontorlejemål

Bellakvarters nye erhvervsområde ligger naturskønt placeret imellem Amager Fælled, lufthavnen og Københavns centrum. På tegnebrættet er i alt 110.000 kvadratmeter i form af bæredygtige og fremtidsikrede domiciler og kontorer i et flerbrugerhus. Kom tidligt med i processen og få opført lige det lejemål, der passer til din virksomhed.

Se domicil- og kontorlejemål

Få opført et skræddersyet virksomhedsdomicil

I Bellakvarter har du mulighed for at etablere dit nye virksomhedsdomicil i et livligt, internationalt smørhul af erhverv og bolig tæt på hjertet af København. Domicilet får en central placering ud mod Vejlands Allé med udsigt ud over Amager Fælled til Københavns Skyline. Ejendommen bygges i en bæredygtig energiramme, og du er med til at definere facader og interiør fra den første tegning til det færdige byggeri. Fra 10.000 – 100.000 m2.

Læs mere om domicilmulighederne

Få et specialdesignet kontorlejemål

Kontorhuset The Boulevard etableres som en flerbrugerejendom med kontorlejemål i forskellige størrelser. Her kan du være med til at skabe dit nye kontor med en naturrig udsigt ud over Royal Golf Club. Ejendommen bliver centralt placeret på Center Boulevard og certificeres efter højeste bæredygtighedsstandard DGNB Platin med tilhørende DGNB hjerteordning, som har øget fokus på sundhed og  indeklima. Fra 1.400 – 11.200 m2.

Læs mere om kontormulighederne

Bæredygtigt fokus

Bellakvarter har et stort fokus på bæredygtighed og er som det første byområde i Danmark blevet midtvejscertificeret med DGNB Guld. Du kan styrke din virksomheds ESG-profil ved at placere den i Bellakvarter, der blandt andet kan levere vedvarende energi fra kvarterets vindmølle. Ligeledes er det ambitionen, at de kommende erhvervsbyggerier bliver opført med en DGNB Platin certificering

Læs mere om Bellakvarters bæredygtige fokusområder

Synergi med Bella Center giver erhvervsgevinst

Som nabo til Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky får du adgang til en række unikke in-house services, som skaber en særlig erhvervsgevinst. Du behøver fx ikke at afsætte plads i dit virksomhedsdomicil til større arrangementer, men kan benytte centrets mange auditorier og møderum til stormøder og konferencer.

Læs mere om fordelene ved Bella Center og Hotel Bella Sky

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Virksomheder i Bellakvarter kan parkere i en parkeringskælder direkte under deres kontor eller i parkeringshuse tæt på de enkelte kontorejendomme . Der etableres i alt ca. 3.000 parkeringspladser i Bellakvarter, herunder 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarterets virksomheder og beboere.

 

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bellakvarter er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Kongens Nytorv på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Læs mere om infrastrukturen

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bellakvarter bliver du en del af et eksisterende, internationalt erhvervsmiljø. Området er blandt andet hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF. Samtidig besøges kvarteret af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Læs mere om det eksisterende erhvervsmiljø

Et mangfoldigt bykvarter

I Bellakvarter finder du både erhverv, boliger, butikker, parker og legepladser, hvilket skaber liv fra morgen til aften. I dagtimerne benyttes kvarteret af forretningsfolk og lokale erhvervsdrivende, mens beboere, hotelgæster og messebesøgende bringer liv til kvarteret i aftentimerne og henover weekenden.

Læs mere om Bellakvarter

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan