Skræddersyede kontorlejemål
Godt indeklima, lave driftsomkostninger og en facade, der afspejler jeres virksomhed. Få opført et domicil eller kontor i flerbrugerhus, der passer til jeres behov.

Design dit eget virksomhedsdomicil eller kontorlejemål

Bellakvarters nye erhvervsområde ligger naturskønt placeret imellem Amager Fælled, lufthavnen og Københavns centrum. På tegnebrættet er i alt 110.000 kvadratmeter bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsejendomme i form af domiciler og kontorer i et flerbrugerhus. Kom tidligt med i processen og få opført lige det lejemål, der passer til din virksomhed. Se kontorlejemål.

Få et specialdesignet kontorlejemål i kontorhuset ‘The Boulevard’

The Boulevard etableres som et nyt kontorhus med kontorlejemål i forskellige størrelser. Her kan du være med til at skabe dit nye kontor i en bæredygtig ejendom med en naturrig udsigt ud over Royal Golf Club. Ejendommen bliver centralt placeret på Center Boulevard i et nyt bykvarter med boliger, butikker, caféer og erhverv. Fra 5.000 – 11.200 m2.

Se prospekt med indledende projektforslag

Få opført et skræddersyet virksomhedsdomicil

I Bellakvarter har du mulighed for at etablere dit nye virksomhedsdomicil i et livligt, internationalt smørhul af erhverv og bolig tæt på hjertet af København. Domicilet får en central placering ud mod Vejlands Allé med udsigt ud over Amager Fælled til Københavns Skyline. Ejendommen bygges i en bæredygtig energiramme, og du er med til at definere facader og interiør fra den første tegning til det færdige byggeri. Fra 10.000 – 110.000 m2.

Se prospekt med indledende projektforslag

Guld i bæredygtighed

Bellakvarter er som det første byområde i Danmark blevet midtvejscertificeret med DGNB Guld. Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter, der blandt andet kan levere grøn energi fra kvarterets vindmølle. Ligeledes bliver de kommende domiciler certificeret indenfor bæredygtighed.

Læs mere

Synergi med Bella Center giver erhvervsgevinst

Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services, som skaber en unik erhvervsgevinst. Du kan blandt andet anvende centrets mange større auditorier og møderum til stormøder og konferencer. Du behøver derfor ikke at afsætte plads i dit virksomhedsdomicil til større arrangementer, og du får derved en økonomisk og en bæredygtig gevinst.

Læs mere

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Virksomheder i Bella Business kan parkere i parkeringshuse tæt på deres kontor eller i en parkeringskælder direkte under de enkelte kontorejendomme. Der etableres i alt ca. 3.000 parkeringspladser i Bellakvarter, herunder 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarterets virksomheder og beboere.

 

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Kongens Nytorv på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Læs mere

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende og internationalt erhvervsmiljø. Området er blandt andet hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og en række tøjbrands. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Læs mere

Et mangfoldigt bykvarter

I Bellakvarter finder du både erhverv, boliger, butikker, parker og legepladser, hvilket skaber en god synergi og liv fra morgen til aften. I dagtimerne benyttes kvarteret af forretningsfolk og lokale erhvervsdrivende, mens beboere, hotelgæster og messebesøgende bringer liv til kvarteret i aftentimerne og herover weekenden.

Læs mere

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan