Bella Business – et nyt, markant erhvervsområde i Bellakvarter

Københavns nye erhvervsområde Bella Business ligger sammen med Bellakvarter naturskønt i byen mellem Amager Fælled, lufthavnen og City. Og netop nu har virksomheder på udkig efter nyt domicil en sjælden mulighed for at få en bygning, der passer til netop deres profil og behov. Bella Business har en af Danmarks mest internationale placeringer – med kun 4 kilometer til hjertet af København og 5 kilometer til CPH Lufthavn og derfra resten af verden. Samtidig får man her nok byens mest gæstfrie og servicemindede naboer med Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center, der tilbyder faciliteter i verdensklasse.

Skræddersy dit eget kontordomicil

I forbindelse med opførelsen af kontordomicilerne i Bella Business, er der en unik mulighed for at skabe en skræddersyet ejendom med en arkitektonisk profil, der passer til netop din virksomhed. Du får mulighed for at påvirke domicilets størrelse, designprofil og indretning og skabe det perfekte arbejdssted for dig og dine medarbejdere.

Kontorer

Et levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende internationalt erhvervsmiljø. Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har kontor i Bella Center Copenhagen. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Erhvervsmiljø

Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen.

Faciliteter

Et mangfoldigt bykvarter

Bellakvarter er et eksempel på, hvordan et nyt, mangfoldigt bykvarter kan spille sammen med et dynamisk og internationalt erhvervsområde. I dagtimerne summer kvarteret af forretningsfolk, cafébesøgende og lokale erhvervsdrivende, mens der tændes lys i byhuse og lejligheder om aftenen. I weekenden befolkes kvarterets legepladser og parker af legende børn og lokale familier sammen med internationale hotelgæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen.

Byliv

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig CPH Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Beliggenhed

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Kontorejendommene i Bella Business etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 1.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen. Det giver Bellakvarter en særlig høj parkeringskapacitet, som sikrer det nødvendige antal parkeringspladser.

Parkering

Download Bella Business erhvervsbrochure

Du kan læse mere om Bella Buisness i vores erhvervsbrochure.

Download

Skriv dig op til Bella Buisness erhvervsnyhedsbrev

I Bella Buisness erhvervsnyhedsbrev kan du følge med i udviklingen i området, modtage nyheder om erhvervsbyggeri, kommende kontorejendomme og erhvervsarrangementer direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev