Skræddersyede erhvervslejemål
Godt indeklima, lave driftomkostninger og en facade, der afspejler jeres virksomhed. Få opført et domicil eller flerbrugerhus, der passer til jeres behov

Design dit eget bæredygtige kontordomicil

Københavns nye erhvervsområde, Bella Business, ligger naturskønt placeret i Bellakvarter imellem Amager Fælled, lufthavnen og Københavns centrum. På tegnebrættet er i alt 110.000 kvadratmeter bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsejendomme i form af domiciler og kontorer i et flerbrugerhus. Kom tidligt med i processen og få opført lige det lejemål, der passer til din virksomhed.

Hold møde med udsigt ud over Amager Fælled

I det bæredygtige Bellakvarter har danske og internationale virksomheder en unik mulighed for at skabe et nyt kontordomicil med en grøn profil i et livligt, internationalt smørhul af erhverv og boliger.

Se eksempler på lejemål

Et mangfoldigt bykvarter

I Bellakvarter finder du både erhverv, boliger, butikker, parker og legepladser, hvilket skaber en god synergi og liv fra morgen til aften. I dagtimerne benyttes kvarteret af forretningsfolk og lokale erhvervsdrivende, mens beboere, hotelgæster og messebesøgende bringer liv til kvarteret i aftentimerne og herover weekenden.

Læs mere

Guld i bæredygtighed

Bellakvarter er som det første byområde i Danmark blevet midtvejscertificeret med DGNB Guld. Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter, der blandt andet kan levere grøn energi fra kvarterets vindmølle. Ligeledes bliver de kommende domiciler certificeret indenfor bæredygtighed.

Læs mere

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Kongens Nytorv på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Københavns Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Læs mere

Egen parkering i parkeringshuse og parkeringskældre

Virksomheder i Bella Business kan parkere i parkeringshuse tæt på deres kontor eller i en parkeringskælder direkte under de enkelte kontorejendomme. Der etableres i alt ca. 3.000 parkeringspladser i Bellakvarter, herunder 1.300 ekstra parkeringspladser udover parkeringsnormen, som vil stå til rådighed for kvarteret beboere og virksomheder.

 

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Som erhvervslejer i Bella Business bliver du en del af et eksisterende og internationalt erhvervsmiljø. Området er blandt andet hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og en række tøjbrands. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Læs mere

Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter

Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttle service til og fra lufthavnen.

Læs mere

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan