Kontor 5.000-11.200 m2
Center Boulevard,
2300 København S

 

Få et arkitekttegnet kontorlejemål i nyt flerbrugerhus med udsigt ud over Royal Golf Club

 

The Boulevard etableres som et nyt, bæredygtigt flerbrugerhus på 11.200 m2. Her kan du leje fra 5.000 m2 – 11.200 m2 svarende til 480-1.076 arbejdsplader. Som den første lejer af dit kontorareal er du med til at definere lejemålets interiør og udseende og får et skræddersyet kontormiljø. Der er udarbejdet flere skitseprojekter, der illustrerer kontormulighederne. Dem finder du i prospektet for byggefelt 28b.

 

Ankomst

Ejendommens markante placering i overgangen mellem golfbanen og Bellakvarter kobler det rekreative åbne landskab med byens puls og skaber en unik placering for ejendommen. Facaden tænkes udført i materialer i gyldne og varme nuancer, der understreger bygningens bæredygtige profil og samspillet med de grønne arealer.

Hovedankomsten sker fra Nordvestpladsen. Her mødes man af den åbne stueetage, der indeholder kantine og mødecenter, som er fælles for hele huset. Nærmest Nordvestpladsen er husets lobby og fælles reception placeret. Mødecenteret er indrettet med mødelokaler af varierende størrelser og med mobile vægge mellem nogle af lokalerne, så der er god plads til både det lille og det store møde.

 

Kontorområder

Fra første sal og opefter er huset indrettet som kontoretager med stort fokus på det gode arbejdsmiljø og stor fleksibilitet i forhold til udlejningsscenarier og den enkelte lejers ønsker til indretningen. Hver etage kan lejes af en enkelt lejer eller deles i mindre lejemål. Alle lejere har egen indgang fra de centralt placerede elevatorer og alle lejemål kan indrettes med loungeområde, te-køkken og mødelokaler.

 

Tagterrasse

Bygningens grønne ’’tag-loop’’ tilbyder, som supplement til stueetagens mere offentlige mødecenter, et rekreativt åndehul, hvor medarbejdere kan benytte de rekreative terrasser og mødefaciliteter. Samtidig tilføres bygningen et dynamisk udtryk, der åbner sig mod Bellakvarter og golfbanen.

 

Platin i bæredygtighed

Du kan styrke din virksomheds bæredygtige profil ved at placere den i Bellakvarter. Bellakvarter går forrest inden for bæredygtig byudvikling og er allerede midtvejscertificeret med DGNB Guld. Ejendommen The Boulevard vil blive certificeret efter den højeste standard med DGNB Platin samt DGNB Hjerte med øget fokus på indeklima og sundhed, til stor gavn for de kommende lejere og brugere af ejendommen.

 

Læs mere om Bella Business

Info

Type: Eget brug – Leje
Kategori: Kontor
Etageareal: 5.000-11.200 m2
Nettoleje p.a. fra: 1.400 kr./m2
Drift p.a.: 400 kr./m2

 

Kontakt
Jesper Norgart
+45 31 18 24 37
jn@linor.dk

 
Susan Hellner Lintrup
+45 22 30 10 90
sus@linor.dk

 

Flere detaljer om lejemålet
Få tilsendt prospekt

Kontakt