Leje – Domicil 23.500 m2
Center Boulevard 3,
2300 København S

Design dit eget kontordomicil

I erhvervskvarteret Bella Business i Bellakvarter omkring Bella Center Copenhagen og Hotel Bella Sky har danske og internationale virksomheder nu en unik mulighed for at skabe eget nyt kontordomicil med en grøn profil og behageligt indeklima i et livligt internationalt smørhul af erhverv og boliger med tæt tilknytning til hjertet af København (9 minutter til Kgs. Nytorv med Metroen eller på cykel).

Med direkte udsigt ud over Amager Fælled til Københavns Skyline er der mulighed for at etablere sig i domicil fra 10.000 m2 helt op til 110.000 m2 – alt efter behov.

Som domicilvirksomhed i Bella Business får I qua Bella Center Copenhagen, Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center nem adgang til en række unikke in-house services af høj international kvalitet. Her findes ydelser som renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra Københavns Lufthavn.

Som erhvervslejer kan du således hente dine nystrøgne skjorter, i Bella Center Copenhagen, holde kundemøder i Comwell Conference Center, spise frokost på 23. etage i Sky Bar og indlogere internationale forretningsgæster på Hotel Bella Sky. Samtidig kan din virksomhed holde årsmøder, promotion events og konferencer i Bella Centers auditorier og kongressale med tilhørende forplejning fra hotellets udsøgte restauranter.

Arkitektur og visualiseringer: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Info

Type Eget brug – Leje
Kategori Kontor
Etageareal 23.500 m2
Nettoleje p.a: 1.450 kr./m2
Drift p.a: 390 kr./m2

 

Kontakt
Brian Tretow-Loof
+45 40 20 78 70
brian.loof@newsec.dk

Lars Westall
+45 26 14 33 81
lars.westall@newsec.dk