70 nye boliger til leje i Bellakvarter

Søndag den 3. juni åbnes der for udlejningen af 70 nye boliger i Bellakvarter. Boligerne er beliggende i den nye karré Laxnesshus, som er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og har indflytning i december 2018. Til Åbent Hus Premieren vil der være mulighed for at se en af de nye 4-værelses lejligheder og fornemme lys, stemning og rummelighed. Find vej.

 

Åbent Hus Premiere på Laxnesshus
Søndag den 3. juni kl. 15.00-16.00


Prøvelejlighed

Halldor Laxness Vej 3, 1. th
2300 København S

 

Den nye karré er den tredje i rækken af færdigbyggede ejendomme i Karrékvarteret og ligger side om side med Halldorhus og Skyttehusene. Ejendommen har karakter af en åben karréstruktur og er opført i smukke mursten og glaserede tegl i forskellige farver, som giver hver opgang sit eget særkende.

 

Visualisering af facaden på Laxnesshus med udgang til Halldor Laxness Vej i Bellakvarter.

 

Boligerne er indrettet med funktionelle planløsninger, der sikrer en effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter med store opholdsrum, praktisk indrettede værelser og et minimum af gangareal. Køkkenalrummene er gennemlyste og strækker sig i bygningens fulde dybde eller over to hjørner. Det sikrer maksimal kvalitet af dagslys i hovedopholdsrummene i alle døgnets lyse timer.

 

Alle boliger har altaner eller franske altaner og visse lejligheder har også adgang til private tagterrasser. I stueetagen har man som beboer mulighed for selv at præge udearealerne ved at indrette sig i de dybe vinduesrammer, der er udformet som både bænke, franske altaner og plantekasser.

 

Visualisering af gårdmiljøet i Laxnesshus.

 

Gårdrummet er indrettet med opholds- og legearealer og beplantet med smukke høje græsser, der refererer til Amager Fælleds frodige natur. Alle beboere har desuden adgang til en stor fælles tagterrasse på tredje sal med god visuel kontakt til gade og gård, hvor der er mulighed for at etablere egne nyttehaver og drivhuse.

 

Se priser, plantegninger m.m. her.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder