Beboer- og Foreningshuset Bella Uno åbner i Bellakvarter

Det nye beboer- og foreningshus Bella Uno er nu færdigopført. Det vil derfor fremadrettet være muligt for beboerne i Bellakvarter og foreninger i lokalområdet at bruge faciliteterne.

Bella Uno er centralt placeret i området med indgang fra Emma Gads Vej 28, 2300 København S. Bella Uno er fordelt på to etager og rummer bl.a. opholdsarealer, værksteder, selskabslokaler, brugerkøkken, omklædningsfaciliteter samt en stor multisal. Fra Bella Uno vil der ligeledes være adgang til den nye café Mig & Annie.

Grundejerforeningen Bellakvarter og Københavns Kommune ved Kultur- og Fritidsforvaltningen står for driften af Bella Uno og alle henvendelser og bookinger vil fremadrettet blive administreret af Københavns Kommune.

Bella Uno vil blive indviet ifm. et officielt arrangement i starten af februar 2024. Beboerne i Bellakvarter har dog mulighed for allerede fra d. 8. januar 2024 at booke selskabslokaler og multisalen via København Kommunes hjemmeside: https://kulturogfritids.kk.dk/huse/bella-uno

Som beboere i Bellakvarter skal I oprette jer som brugere forud for bookingerne. Nærmere vejledning vedr. oprettelse samt priser og vilkår vil fremgå af Københavns Kommunes hjemmeside.

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Bellakvarter vil gerne byde alle beboerne i Bellakvarter velkommen til Bella Uno og ser frem til, at Bella Uno kan blive et nyt socialt samlingssted i Bellakvarter til gavn for beboerne samt foreningslivet i lokalområdet.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder