Fashion Week i Bellakvarter

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week strømmede den danske og internationale modescene til Bellakvarter, hvor der blev afholdt Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) i Bella Center Copenhagen.

I den forbindelse blev basketbanen på Bellakvarters Aktivitetstag forvandlet til runway for Designers Remix, hvor influencere og modefolk fra hele verden sad på forreste række for at se den nye kollektion. Også beboerne i Gads Hus og Skyttehusene havde i dagens anledning direkte udsigt til det eksklusive modeshow.

Du kan se en lille video af modeshowet på Bellakvarters Instagram.

 

 

Aktivitetstaget

På det syv meter høje tag kan man blandt andet spille basketball, hockey, fodbold og andre boldspil, hoppe på små trampoliner, træne ved de forskellige træningsstationer og løbe rundt på den 100 meter lange løbebane.

Nedfor ligger en hyggelig legepark med klatreredskaber, legehuse, sandkasse, karrusel med klatrenet og meget andet. De to niveauer er forbundet via trapper, en elevator og en 16 meter lang rutsjebane ned fra taget.

Foruden modeshows kan aktivitetstaget bruges til filmfremvisninger under åben himmel og andre events for Bellakvarters beboere og naboer.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder