Aktivitetstaget Bella er åbnet

Aktivitetstaget Bella åbnede fredag den 26. juni kl. 12 midt i Bellakvarter. På den solrige sommerdag mødte både børnefamilier, basketballspillere og andre interesserede op for at tjekke kvarterets nye faciliteter ud.

 

Bella Center Copenhagen nye logistikcenter er i løbet af få måneder blevet forskønnet med det farverige aktivitetstag og tilhørende legepark med plads til sport og leg.

På det syv meter høje tag kan man blandt andet spille basketball, hockey, fodbold og andre boldspil, hoppe på små trampoliner, træne ved de forskellige træningsstationer og løbe rundt på den 100 meter lange løbebane.

 

Aktivitetstaget Bella Bellakvarter Ørestad

Der var rift om at prøve den nye rutsjebane ned til legepladsen.

 

Forneden er der kommet en hyggelig legepark med klatreredskaber, legehuse, sandkasse, karrusel med klatrenet og meget andet. De to niveauer er forbundet via trapper, en elevator og en 16 meter lang rutsjebane ned fra taget.

 

Rutsjebane legeplads Bellakvarter Ørestad

Aktivitetstaget Bella Ørestad

Balancen blev øvet på slacklinen ved siden af basketballbanen.

 

”Vi er utrolig glade for den flotte modtagelse af taget. Allerede inden åbningen kunne vi mærke den store begejstring på de sociale medier. Vi ved, at sports- og legepladser længe har været efterspurgt i Ørestad, så det er fantastisk, at vi nu kan åbne,” udtaler udviklingsdirektør Søren Raae Teisen fra Solstra Development, der udvikler Bellakvarter.

 

Basketball court Ørestad København

Basket Bellakvarter Ørestad

Basketballspillere fra Ørestad Silverbacks Basketball Club var fredag aften forbi og prøve basketballbanen.

 

Taget og legeparken er udført af virksomheden Elverdal og er skabt, så det både kan bruges af beboere og besøgende samt til events i samspil med Bella Center. På ønskelisten er blandt andet modeshows, filmaftener og basketballkampe.

 

Pannabane Bellakvarter Ørestad

Pannabanen på taget, der er beregnet til boldspil.

 

Aktivitetstaget Bella er tilgængeligt for alle og har åbent hver dag fra kl. 07.00-21.00. Det er ikke muligt at booke basketballbanen eller andre faciliteter.

Adressen er Emma Gads Vej 11, 2300 København S.

 

Læs mere om tankerne bag Aktivitetstaget på Elverdals hjemmeside

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder