I Bellakvarter får du kontor i en af Københavns mest internationale bydele

Med kontorlokaler i Bellakvarter får du en hverdag midt i et pulserende og internationalt erhvervsområde – med fx Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky.

Din virksomhed kan blive lejer i et stort kontorhus eller få sit eget skræddersyede domicil i Bellakvarter, men uanset hvordan I flytter ind, bliver I fra dag ét en del af hovedstadens formentligt mest internationale erhvervskvarter – med såvel Bella Center Copenhagen som AC Hotel Bella Sky.

 

En million gæster

”Det har været vores ambition at skabe en bydel med masser af liv og international atmosfære. Bellakvarter har sit navn efter Bella Center, som er Skandinaviens største kongrescenter med en million danske og udenlandske gæster om året – til kongresser, konferencer og modemesse. Lige ved siden af ligger Bella Sky, et af hovedstadens allerstørste hoteller med over 800 værelser og flere restauranter,” fortæller Saso Nedelkovski, projektudviklingsdirektør i Solstra Development, som udvikler Bellakvarter.

Blandt de mest kendte internationale begivenheder i Bella Centers nyere historie er FN´s klimakonference (COP15) i 2009 og Den Olympiske Komités kongres samme år.

Bellakvarters internationale position bliver understreget af beliggenheden få kilometer fra Københavns Lufthavn og Øresundsforbindelsen til Sverige. Desuden ligger kvarteret tæt på motorvejen og har sin egen Bella Center Metrostation.

 

Byggeri på vej

Med stor sandsynlighed kommer der endnu mere international atmosfære til bydelen i takt med planerne om at opføre flere kontorbygninger.

”Vi planlægger at bygge kontorejendomme, så Bellakvarter kommer op på 6.500 arbejdspladser mod knap 800 i dag fordelt på Bella Center, AC Hotel Bella Sky og virksomhederne i International House i Bella Center. Så der bliver god plads til danske og udenlandske virksomheder, som vil etablere sig i et af hovedstadens mest internationale områder,” fastslår Saso Nedelkovski.

Bellakvarter omfatter også 1.600 boliger med yderligere 800 på vej, så bydelen når op på 6.000 indbyggere, der bidrager til at skabe liv og atmosfære. Det samme gør en stribe caféer, spisesteder og butikker, som gradvis åbner fra 2023 – fx Bellas Coffee Lab, Café Mig og Annie samt Nozomi Sushi og Føtex Food.

Nozomi sushi

Bellakvarter er hovedstaden og Ørestads nye bydel med sin egen Bella Center Metrostation og centreret omkring landets største kongres- og konferencecenter. Fuldt udbygget får Bellakvarter 6.000 indbyggere i 2.400 blandede boliger og 6.500 arbejdspladser, bl.a. i nyopførte kontorhuse samt kommende butikker og caféer.

Ved indgangen til 2023 har Bellakvarter 1.600 færdige boliger og 800 arbejdspladser, fx i AC Hotel Bella Sky, Bella Center Copenhagen og International House med en stribe virksomheder.

Bellakvarter er ejet af AkademikerPension og Sampension og udvikles af Solstra Development.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder