Bella Center Copenhagen anlægger ny kongreshal i Bellakvarter

I september 2018 startede byggemodningen til en ny kongreshal i Bellakvarter. Kongreshallen bygges i forlængelse af Bella Centers hovedindgang og kommer til at rumme 14.000 m2 kombineret kongreshal og fleksible områder. Den nye kongreshal får plads til 7.000 siddende gæster, hvilket sikrer, at København kan spille mod de helt store i den globale konkurrence om de attraktive videnskongresser.

 

“Efterspørgslen efter internationale kongresser er steget i de senere år, og vi er p.t. i en situation, hvor København har brug for at holde kadencen og konsolidere positionen som attraktiv international kongresby,” siger Allan L. Agerholm, CEO for BC Hospitality Group, som ejer og driver Bella Center Copenhagen.

 

 

Ny bydel med international charme

Opførelsen af den nye kongreshal er ekstremt gode nyheder, ikke kun for hovedstaden men også for den nye københavnerbydel Bellakvarter, som vokser frem rundt om Bella Center Copenhagen.

 

Her skabes en unik kombination af boligområde, erhvervskvarter, kongres- og hotelfaciliteter, som tilsammen skaber et mangfoldigt og livligt bykvarter. I dagtimerne kommer kvarteret til at summe af forretningsfolk, cafébesøgende og lokale erhvervsdrivende, mens der tændes lys i byhuse og lejligheder om aftenen. I weekenden kommer kvarterets legepladser og parker til at blive befolket af legende børn og lokale familier sammen med internationale hotelgæster og kongresbesøgende til Bella Center Copenhagen.

 

Det nye bykvarter er også med til at give de mange internationale gæster smagen af København. Fra kongrescenteret kan man gå direkte ud i lokalmiljøet og spise frokost på en café eller i parken sammen med de lokale beboere, eller man kan købe blomster med hjem til konen fra den lokale blomsterhandler.

 

Byggemodning af den nye kongreshal på hjørnet af Center Boulevard og Martha Christensens Vej april 2019.

 

Den nye kongreshal forventes færdig i starten af 2021.

 

Se videoen: Arkitekterne fortæller om visionerne bag Bellakvarter (1 min 56 sek)

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder