Drømmer du om et nyt, specialdesignet kontor til din virksomhed?

Kontorhuset The Boulevard i Bellakvarter er designet til den moderne virksomheds behov for at skabe en fleksibel, indbydende og mere bæredygtig arbejdsplads. Kontorer fra 1.400 – 11.300 m². Indflytning ca. 2 år fra kontraktindgåelse. Læs meget mere om kontormulighederne nedenfor.

Kontakt Saso Nedelkovski på +45 31 18 24 27 eller saso.nedelkovski@solstradevelopment.com.

Se kontorlejemål

 

Levende lobby og fælles spiselounge

The Boulevard opføres som et kontorhus, hvor der er plads til flere virksomheder.  Ejendommen vil få en høj, åben og indbydende stueetage med fælles reception, mødelokaler og fælles spiselounge, mens der i kælderen vil blive etableret bade- og omklædningsfaciliteter samt cykel- og bilparkering.

Se indledende projektforslag

Lejemål

Fra 1. sal til 7. sal etableres der kontorlejemål, hvor hver enkelt etage udgør ca. 1.400 m². Den øverste penthouseetage på 8. sal udgør knap 1.300 m² plus en stor fælles tagterrasse.  Hver etage kan opdeles i op til fire lejemål på hver ca. 350 m². Med en effektiv planløsning med plads til 136 kontorarbejdspladser på en etage, kan bygningen tilbyde nogle meget fleksible og arealeffektive lejemål.

Se kontorlejemål

Tæt på grønne områder

Fra ejendommen vil der være en fantastisk udsigt ud over grønne arealer og golfbanerne ved Royal Golf Club, som kan nydes fra den fælles tagterrasse og direkte fra kontorpladserne. Med Amager Fælled i baghaven er der de perfekte rammer for walk and talk-møder og løbeture midt på dagen, ligesom Bellakvarters aktivitetstag med udendørs træningsfaciliteter og mødebokse frit kan benyttes.

Kom med en tur rundt i Bellakvarter

Kontor i stærkt internationalt erhvervsområde

Bellakvarter rummer både boliger, caféer, erhverv, konference- og hotelfaciliteter. Som erhvervslejer i Bellakvarter bliver du del af et levende, internationalt erhvervsområde. Området er destination for nogle af Danmarks førende erhvervsvirksomheder inden for tec, medicinal, shipping, finans og sundhed, som afholder konferencer og årsmøder i Bella Center Copenhagen. Som lejer får du således et kontor i et inspirerende erhvervscentrum, som besøges af topfolk og erhvervsfolk fra hele verden.

Læs mere om erhvervsfordelene i Bellakvarter

Bolig 117

m2

Boligareal

etage

rum

Altan