Bellakvarter får levende bymiljø med butikker og caféer

De første skridt mod at bygge et område med plads til butikker og caféer er nu taget i Bellakvarter. Området kommer til at ligge ved den kommende Metroplads og Udstillingsplads ved Bella Center metrostation, der vil fungere som indgangen til Bellakvarter og Bella Center Copenhagen. Bellakvarter er i den forbindelse på udkig efter lejere til de kommende butikslejemål.

 

Internationalt, mangfoldigt og levende kvarter

Bellakvarter skal være et sted, hvor folk har deres dagligdag, lever livet, går på arbejde og kommer på besøg fra hele verden. En vision, Bellakvarter har arbejdet efter siden 2015, og hvor man nu er nået så langt med byggeriet af rækkehuse og lejligheder, at man er klar til at tage hul på næste fase – et detailhandelsområde.

 

I masterplanen for Bellakvarter, der er lavet af COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter, er der muliggjort 3.000 m² detailhandel inden for området. Der er planlagt to større dagligvarebutikker, som vi forventer at kunne offentliggøre navnene på i løbet af 2020. Herudover indeholder planen mulighed for en lang række mindre butikker, caféer samt andet erhverv.

 

Med et internationalt og blandet bolig- og erhvervsområde med kommende kontorbyggerier samt Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky har det nye område i Bellakvarter et stort og mangfoldigt kundegrundlag, der blandt andet rummer beboere, medarbejdere, konferencegæster, turister, bus- og metropassagerer samt naboer i Ørestad.

 

Bredt udvalg af butikker med attraktiv beliggenhed

På tegnebrættet til det nye detailhandelsområde arbejdes der med et bredt udvalg. Alt fra dagligvarebutikker, bager, apotek, lægehus, frisør og takeaway-restauranter er med i overvejelserne. I den proces er Bellakvarter interesseret at komme i kontakt med erhvervsdrivende, der kunne være interesseret i et lejemål, så de kommende erhvervslejemål bedst imødekommer deres behov.

 

”I Bellakvarter vil vi skabe et internationalt bymiljø til gavn for områdets beboere og gæster. Vi har en stor tilstrømning af mennesker året rundt fra konferencer, messer og et stort hotel. Endvidere er vi i gang med at etablere over 2.300 nye boliger, og der skal etableres ca. 6.500 nye arbejdspladser udover de ca. 1.000, der allerede er i Bella Center Copenhagen. Dette giver naturligvis et godt fundament for caféer og butikker i området, men vi skal have det rette mix, da det er afgørende for et godt bymiljø. Vi er allerede i dialog med flere interesserede parter, men vil gerne i dialog med endnu flere,” siger Saso Nedelkovski, udviklingschef i Solstra Development, der står bag udviklingen af Bellakvarter.

 

I forbindelse med at det nye område bygges vil vejforløbet blive ændret. Det betyder, at den kommende indgang til Bellakvarter, Metropladsen, placeres lige over fra metroen. Metropladsen bliver således det første, man møder ved ankomsten til Bellakvarter med metroen, hvorefter man naturligt ledes videre ind til kvarterets øvrige pladser såsom Udstillingspladsen.

 

Interesserede lejere kan kontakte udviklingschef i Solstra Development, Saso Nedelkovski, på mail saso.nedelkovski@solstradevelopment.com eller tlf. 51 34 71 36.

 

Læs mere om det spændende bymiljø

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder