Bellakvarter får sit eget medlemskort

Som noget nyt kan beboerne i Bellakvarter nyde ekstra godt af at være nabo til Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky. Udover at være trækplaster for sjove og inspirerende begivenheder som LEGO World, Copenhagen International Fashion Fair og Bogforum, kan beboerne i Bellakvarter nu også få beboerrabat på en række unikke services fra de to store koncerner.

 

Bellakvarter har nemlig fået sit eget medlemskort, som giver beboerne mulighed for at spise på AC Hotel Bella Skys prisvindende restauranter Sukaiba Copenhagen og BASALT, booke hotelværelser på Bella Sky, gæste Bella Sky Spa og Fitness og nyde en drink i til fordelagtige beboerpriser.

 

Restaurant BARK på Crown Plaza byder blandt andet på luxusburgere med sprøde fritter og hjemmebrygget øl.

 

Som en ekstra service gælder rabatten også på koncernernes søsterhoteller Copenhagen Marriott Hotel og Crown Plaza Copenhagen Towers, så man som beboer i Bellakvarter kan indlogere gæster og nyde et lækkert måltid mad, uanset hvor man er i byen.

 

Copenhagen International Fashion Fair i Bellakvarter sommeren 2017

 

”Noget af det unikke ved Bellakvarter er, at det rummer Skandinaviens største messe- konference- og kongrescenter samt det prisvindende designhotel AC Hotel Bella Sky. Udover at de to koncerner er et væsentligt aktiv for bylivet er det også oplagt, at man som beboer kan nyde godt af de unikke services, som stederne tilbyder,” fortæller udviklingsdirektør Søren Raae Teisen fra Solstra Development.

 

Medlemskortet træder i kraft i december 2017, så beboerne kan nyde godt af deres mange nye fordele allerede mellem jul og nytår.

 

Et af AC Hotel Bella Skys hjørneværelser med udsigt ud over Amagerfælled

 

NB. Medlemskortet gælder kun til in-house services, ikke til arrangementer i Bella Center Copenhagen.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder