Bellakvarter forærer møbler til Københavns Badminton Klub

 

Der er fuld gang i udlejningen i Bellakvarter. Nye byggerier skyder op og nye prøveboliger skal indrettes. Det betyder også en udskiftning i møblementet i prøveboligerne, og derfor doneres flere møbler nu til foreningslivet i Danmark, nærmere bestemt Københavns Badminton Klub.”Det er helt i tråd med vores bæredygtige profil at genbruge alt materiale i kvarteret, og derfor genbruger vi selvfølgelig også møblerne fra vores prøveboliger. Vi har valgt at forære de gamle prøveboligmøbler til et godt formål. Vi har tidligere haft et rigtig godt samarbejde med Danmarks Idrætsforbund i forbindelse med aktivitetstaget i Bellakvarter, og derfor var det nærliggende at forære møblerne til det danske foreningsliv, hvor de kan få nyt liv i indretningen af deres klublokaler,” fortæller Søren Raae Teisen, der er udviklingsdirektør i Solstra Development, der står bag byudviklingen af Bellakvarter.

 

Københavns Badminton Klub arbejder blandt andet med talentudvikling. Foto: Shi Tang

 

Københavns Badminton Klub er glade for samarbejdet og ser frem til at indrette deres klublokaler med de nye møbler:

”En af kernekvaliteterne i dansk idræt er fællesskab og det sker både på og uden for banen. Derfor er vi rigtig glade for de nye møbler, som er med til at danne en hyggelig og stemningsfuld ramme om fælleskabsbaserede oplevelser i klubben,” fortæller Peter Gade, der er sportschef i Københavns Badminton Klub.

 

Københavns Badminton Klub er en af de ældste og største badmintonklubber i Danmark. Klubben arbejder blandt andet med generel klubudvikling, etablering af eliteidrætsakademi og opbygning af klubben som talentudviklingsklub.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder