Bliv en del af et spændende bymiljø i Bella Business

I masterplanen for Bellakvarter har man lagt sig i selen for at fordele sol og måne optimalt i forhold til at skabe en mangfoldig og livlig bydel – ikke kun i boligområderne, men i lige så høj grad i erhvervsområdet Bella Business. Det nye erhvervsområde bliver en del af et levende bykvarter og et sjældent potpourri af forskelligartede boliger, erhverv, handel, hotel- og konferencefaciliteter. Området omkring Bella Business tiltrækker årligt flere hundrede tusinder mennesker, og med et kontor i Bella Business bliver din virksomhed en del af et interessant og internationalt byliv, der også lever efter endt arbejdstid.

 

Et af de vigtigste kriterier for Solstra Development, der står bag masterplanen for Bellakvarter, er at skabe et mangfoldigt og livligt bykvarter, hvor der er liv på alle tider af døgnet. Og det kræver, at rammerne er i orden.

 

I boligområderne vil man for eksempel sørge for mangfoldige rammer i form af forskellige boligtyper som leje- og ungdomsboliger, rækkehuse og originale penthouselejligheder. Og i erhvervsområdet, Bella Business, møder den lille startup virksomhed det store domicil og smelter sammen med den omkringliggende by.

 

”I forbindelse med udviklingen af Bellakvarter har det været vigtigt for os at give plads til det byliv, som skal opstå i området og mellem bebyggelserne. Byliv er ikke noget, der bare kommer af sig selv. Vi har derfor arbejdet meget med at sikre, at der er de rigtige rammer, så der kan komme en god synergi mellem byrummene og de forskellige bebyggelser i området. Det skal være til gavn for områdets beboere, virksomheder og besøgende, ” siger Saso Nedelkovski, udviklingschef i Solstra Development.

 

Visualisering af en af områdets hyggelige kvarterspladser.

 

Men det er ikke kun beboere, bygninger og virksomheder, der er mangfoldige i Bellakvarter. Bella Center Copenhagen og designhotellet AC Hotel Bella Sky trækker allerede mange besøgende fra hele landet og alle verdenshjørner. Det er blandt andet forretningsrejsende, der deltager i konferencer i Comwell Conference Center, koncertgæster eller besøgende på Bogforum – blot for at nævne nogle få.

 

”Vi så fra begyndelsen et kæmpe potentiale i området i kraft af den centrale placering og den store aktivitet, som tiltrækker stort set alle typer mennesker, men vi så også, at området kunne udnyttes meget mere optimalt. Ved at bygge boliger, butikker og kontorejendomme i området, kan vi skabe et interessant bymiljø – også til gavn for alle besøgende til Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky.  Samtidig vil bolig- og erhvervsområderne komplementere hinanden, så der også er et blomstrende byliv, når arbejdsdagen er slut,” fortæller Saso Nedelkovski.

 

Visualisering af den kommende allé gennem erhvervsområdet.

 

Et bykvarter rundt om et konferencecenter bliver et stort aktiv for områdets virksomheder

Bella Business er også hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedsæde i Bella Center Copenhagen. Når de to messer løber af stablen, besøges erhvervsområdet dagligt af retailere, modefolk, kunstnere, kuratorer og gallerier.

 

”En sådan tilstrømning af mennesker året rundt, som genereres af både konferencer, messer og hotelgæster, giver naturligvis et stort vækstpotentiale for caféer, detailhandel og kulturaktiviteter i området, og det vil være med til at bidrage til et internationalt og spændende bymiljø,” fortæller Saso Nedelkovski.

 

Inspirationen til Bellakvarter kommer fra de københavnske brokvarterer, men til forskel fra dem, skal der her også gøres plads til både større domiciler og små virksomheder. Den største forskel er dog nok, at den nye bydel er centreret omkring Skandinaviens største messe- og konferencecenter, Bella Center Copenhagen.

 

”Området er i forvejen beriget med en masse besøgende, og derfor var vores tanke at skabe et bymiljø, der ville give folk lyst til at blive lidt længere og blande sig med området, spise på restaurant eller gå en tur i de grønne omgivelser. Denne type byudvikling, hvor man skaber en bydel rundt om et konferencecenter, er ikke set mange andre steder i verden. Det er ret enestående og et stort aktiv for både områdets beboere og de virksomheder, der etablerer sig i området,” slutter Saso Nedelkovski.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder