I foråret 2018 står 104 nye familieboliger klar i Bellakvarter

På byggefelt 7 i den østlige del af Bellakvarter opføres i øjeblikket 104 nye familieboliger, som står klar til indflytning i foråret 2018, og du kan allerede nu skrive dig på interesseliste til den nye karrébebyggelse. De nye familieboliger kommer til at rumme 2-5 værelser, lyst køkkenalrum, udgang til egen altan, tagterrasse eller fliseterrasse og hyggelig fællesgård.

 

Skriv dig på interesseliste til de nye boliger her.

 

Karrébebyggelsen, som i øjeblikket er under opføreelse på byggefelt 7, er det nyeste skud på stammen af boligbyggerier i Bellakvarter. Den nye lejlighedskarré er tegnet af Arkitema Architects og er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og ved det elegante matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen.

 

Visualisering af facaden.

 

Familieboliger fra 2-5 værelser

Bag bygningens ydre gemmer der sig en variation af rummelige familieboliger fra 2-5 værelser, fortæller Mette Julie Skibsholt, der er arkitekt og partner i Arkitema.

”Vi har lagt fokus på at skabe lyse og åbent disponerede boliger, hvor der er plads til at leve. Boligerne er tegnet med et stærkt fokus på optimal disponering af rummene, hvorved arealerne er udnyttet meget funktionelt. Vi har blandt andet minimeret gangarealer og lagt kvadratmeter i køkken og stue, og på den måde opnået nogle åbne og rummelige leverum.”

 

 

Information
Opføres 104 familieboliger
Værelser 2-5 værelser
Størrelse 64 – 141 m2
Privat udeareal Altan, tagterrasse eller fliseterrasse
Gårdrum 795 m2
Etager Stue – 10. etage
Indflytningsklar Fra maj 2018

 

 

Livet leves langs facaderne

En del af designet for byggeriet består i at opgangene er trukket ind i bygningen, så kvadratmeterne langs facaderne udnyttes til boligareal.

”Soverummene er hovedsageligt vendt mod nord og øst, hvor der er et klart og køligt morgenlys, mens stue og køkken vender mod syd og vest, hvor man opnår lyset dagen igennem og tilmed den sidste gyldne aftensol. Rumdisponeringen er skabt for at fange lysets kvaliteter i løbet af dagen og udnytte de mørkere midterpartier til opgangsarealer. På den måde kan livet leves i lyset langs facaderne,” fortæller Mette Julie Skibsholt.

 

 

Altan, tagterrasse eller fliseterrasse

Et andet fokuspunkt i designet har været at trække uderummende ind i boligen, så inde og ude smelter sammen.

”Alle boligerne er tegnet med sit eget private uderum. Boligerne har almindelig og fransk altan, så de kan åbnes helt op om sommeren. De øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen, mens stuelejlighederne har udgang til egen fliseterrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum,” fortæller Mette Julie Skibsholt.

 

Visualisering af gårdrummet.

 

Livet i Bellakvarter

Den nye lejlighedskarré kommer til at ligge i den østlige del af Bellakvarter få hundrede meter fra naturskønne Amager Fælled. Bydelen er designet, så naturen kan mærkes i kvarteret. Der etableres mange grønne pladser, legepladser og lommeparker, som bindes sammen af frodige alléer samtidig med, at der skabes et rigt butiks- og cafémiljø, som skaber et vibrerende byliv i kvarteret.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder