En Bella Bellissimo Beliggenhed for Business

Midt imellem Københavns savanner, Amager Fælled og Kalvebod Fælled, Københavns Lufthavn og City ligger Bellakvarter sammen med erhvervskvarteret Bella Business. Her byder der sig en sjælden mulighed for virksomheder, der ønsker at have Københavns centrum, motorvej, metro og lufthavn inden for få minutters rækkevidde – samtidig med at være en del af et levende og internationalt bymiljø. Indre København er kun 4 kilometer væk, og med en naturskøn cykelsti gennem fælleden til Islands Brygge, viser vores testkørsel, at det er hurtigere at cykle fra Rådhuspladsen til Bellakvarter, end det er at cykle fra samme udgangspunkt til ydre Frederiksberg. Dét kalder vi en bella bellissimo beliggenhed for business.

 

Bella Business er Bellakvarters nye, markante erhvervsområde, som vokser frem rundt om Skandinaviens største messe- og konferencecenter, Bella Center Copenhagen, og AC Hotel Bella Sky. Inden for få år vil kvarteret være fuldt udbygget med boligkarréer, et spændende erhvervsområde, caféer, byrum og grønne parker.

 

International beliggenhed med lynhurtig adgang til København og resten af verden

Bellakvarter har en af Danmarks mest internationale placeringer – tæt på lufthavnen, Sverige og metro direkte til Københavns Centrum på kun 9 minutter. Både København og udlandet er tæt på – med kun 4 kilometer til hjertet af København og 5 kilometer til CPH Lufthavn og derfra resten af verden. En sådan placering er derfor særdeles attraktiv for både medarbejdere og kunder – og dertil kommer de mange sublime overnatningsmuligheder på AC Hotel Bella Sky for gæster langvejsfra.

 

I Bella Business er der sublime overnatningsmuligheder på AC Hotel Bella Sky for gæster langvejsfra.

 

Bella Business ligger med andre ord i et infrastrukturelt smørhul tilgængeligt fra motorvej og cykelstier og med metro, der går lige til døren og flere busruter på vej. Der er blot 500 meter til Øresundsmotorvejen, hvorfra der er forbindelse til Køge Bugt motorvejen, Holbækmotorvejen og Motorring 3 og derfra videre ud i resten af landet. Så uanset om man bor i København eller pendler til kvarteret, er det let, som medarbejder, at komme på arbejde – og til Lufthavnen, når man skal på forretningsrejse. Samtidig kan man kan nemt mødes med forretningsforbindelser inde i byen og være hurtigt tilbage til kontoret igen. Internationale kunder og samarbejdspartnere kan endvidere nemt komme til Bella Business med metro eller shuttle bus, der kører mellem Lufthavnen og AC Hotel Bella Sky.

 

Det nye Bella Business er på vej til at blive Københavns største hotspot for danske og internationale virksomheder, der ønsker at bo i et livligt, inspirerende og internationalt bymiljø omgivet af storslået natur – og samtidig kun få minutter fra centrum af København. På en så unik beliggenhed, hvor byliv, kultur og rekreative områder forenes med forretning, er der rum for at skabe nogle af de bedste arbejdspladser i byen. Her, hvor der er liv på alle tider af døgnet, kan hjem og arbejde hænge sammen – også med tiden til og fra arbejde.

 

Københavns centrum  er kun 4 kilometer væk, og med en naturskøn cykelsti gennem fælleden til Islands Brygge, viser vores testkørsel, at det er hurtigere at cykle fra Rådhuspladsen til Bellakvarter, end det er at cykle fra samme udgangspunkt til ydre Frederiksberg.

 

Unikke faciliteter i verdensklasse

Lige nu har man som virksomhed en enestående chance for at få skræddersyet sit eget domicil på en af Københavns bedste beliggenheder, hvor faciliteterne er i international verdensklasse. Erhvervsdomicilerne opføres som lavenergibyggeri, så virksomheden kan opnå en grøn profil og gode energibesparelser for ejendommen. Det betyder samtidig et godt arbejdsmiljø og superbt indeklima for medarbejderne.

 

Som nabo til Bella Center Copenhagen, Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center er der mange eftertragtede in-house faciliteter at drage fordel af såsom renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttle service til og fra Københavns Lufthavn.

 

Lige nu har man som virksomhed en enestående chance for at få skræddersyet sit eget domicil på en af Københavns bedste beliggenheder, hvor faciliteterne er i international verdensklasse.

 

Man skal derfor ikke tage højde for ekstra kvadratmeter i sit domicil til mødelokaler og konferencefaciliteter. Forretningsgæster kan inviteres i den syvende himmel på toppen af hotellet i den nye japanske gourmet restaurant SUKAIBA og nemt indlogeres på eksklusive hotelværelser i på AC Hotel Bella Sky. Kundemøder kan holdes i Comwell Conference Center, og virksomhedens større begivenheder som årsmøder og events er oplagte at afholde i Bella Centers auditorier og kongressale, der samtidig har ekspertisen i udsøgt forplejning ved alle slags arrangementer.

 

Den enorme grønne baghave, Amager Fælled, som de nye kontorejendomme kan nyde udsigten over, inviterer til en walk-and-talk, et gå-møde eller en løbetur efter arbejde. Med denne naturrige udsigt ud over Amager Fælled til Københavns Skyline, er der mulighed for at etablere sig i et domicil fra 10.000 kvadratmeter helt op til 110.000 kvadratmeter – alt efter behov – hvor netto lejeniveauerne ligger fra kr. 1.500 pr. kvadratmeter.

 

Der er blot 100 meter til Bella Center metrostation, hvorfra du kan komme til Københavns centrum, lufthavnen og Sverige på få minutter.

 

Parkeringspladser? No problem

Mange nye erhvervsområder i København oplever udfordringer med parkeringskapaciteten. Sådan er det ikke i Bella Business. Her etableres op til 2.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen, som vil stå til rådighed for kvarterets beboere og erhvervslejere, når de ikke anvendes af konferencegæster og messe-besøgende til Bella Center Copenhagen. Erhvervslejere i Bella Business kan dermed parkere i tilhørende parkeringshuse maks. 100 meter fra kontoret eller i en parkeringskælder direkte under kontoret.

 

En enestående mulighed for den perfekte beliggenhed

Hvis man er et stort firma og gerne vil bo tæt på det centrale København, er der kun få byggegrunde tilbage, og ingen med så gunstig en placering som her. Bella Business har plads til næsten alle typer erhverv – fra den mellemstore virksomhed til større domiciler, der både kan få stor synlighed, god infrastruktur og en eftertragtet placering tæt på centrum af København.

 

Det internationale og mangfoldige Bellakvarter med tusindvis af besøgende fra hele verden – tæt på naturen, København og resten af verden – har dermed alle de kvaliteter, som mange internationalt orienterede virksomheder efterspørger.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder