Kronprinsesse Mary besøgte Bellakvarter under Copenhangen Fashion Week

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary besøgte i år CIFF-messen i Bellakvarter, der er en del af Copenhagen Fashion Week, hvor mere end 2.000 brands bliver præsenteret.

 

Copenhagen International Fashion Fair er en af de største og længestvarende modemesser i Europa. I løbet af de seneste fem år er CIFF med sine to årlige messer blevet en stor destination for den internationale modeindustri.

 

Indgangen til messen var i år udsmykket af installationen ‘ENLIGHTENMENT’ og blev lyst op af hundredevis af solcelleblomster til støtte for Little Sun Energy, der spreder ren, overkommelig energi over hele kloden.

 

Kunstinstallationen ‘ENLIGHTENMENT’ består af hundredevis af solcelleblomster til støtte for Little Sun Energy, der spreder ren, overkommelig energi over hele kloden.

 

Den tidligere topmodel Naomi Campbell er en af bidragsyderne til installationen, og Kronprinsessen fik sig en god snak med hende inden hun fortsatte sin videre færd rundt på messen.

 

Direktør for CIFF Kristian W. Anderse (tv.) og direktør for Bella Center Copenhagnen Allan Agerholm (th.) viste Kronprissee Mary rundt på årets CIFF-messe i Bella Center Copenhagen.

 

Et af dagens højdepunkter var, da kronprinsessen overværede Designskolen Kolding og Kunstakademiets Designskoles fælles show Future of Fashion. Her var temaet blandt andet innovation og teknologi.

Showet gjorde et stærkt indtryk på Mary, der efterfølgende talte med de unge talenter og roste deres værker.

 

Køen til Designskolen Kolding og Kunstakademiets Designskoles fælles show Future of Fashion banede sig vej langs Bella Center Copenhagens haller.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder