Ladestandere til elbiler på vej til Bellakvarters p-huse

Bellakvarter har netop indgået en aftale med Spiiri og AURA om installation og service af ladestandere. I første omgang installeres ti ladestandere i Bellakvarters to parkeringshuse, P-hus 1 og P-hus 2, hvilket gør det muligt at oplade elbiler i begge ender af kvarteret.

 

Inden året er omme kan du oplade din elbil i et af Bellakvarters p-huse. Det sker for at imødekomme den stigende efterspørgsel for opladning af elbiler fra beboere og erhvervsfolk, der i dag benytter parkeringshusene, og som led i de grønne ambitioner i det bæredygtighedscertificerede kvarter.

De ti ladestandere vil blive fordelt, så der etableres fire ladestandere på level 1 i P-hus 1, som ligger på hjørnet af Ørestads Boulevard og Dea Trier Mørchs Vej. De resterende seks ladestandere etableres i stueplan i P-hus 2, der ligger på Doris Lessings Vej.

 

Priser fra 2,50 kr. for faste parkeringskunder

Med en parkeringslicens til Bellakvarters p-huse samt en ladebrik kan du oplade din elbil til den konkurrencedygtige pris på 2,50 kr. inkl. moms pr. kWh. Besøgende i parkeringshusene kan bruge app’en Spirii Go og oplade til 3,50 kr. inkl. moms pr. kWh.

Ladestanderne vil være installeret og idriftsat senest i starten af december 2020. I forbindelse med installationen af ladestanderne må det forventes, at der i en kortere periode vil være afspærret et arbejdsområde i både P-hus 1 og P-hus 2.

Nærmere information om hvordan du bestiller en ladebrik og får den billigste pris følger.

 

Læs mere om parkeringsmulighederne og bestil en månedslicens fra 630 kr.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder