LøkkeFonden kørte i mål i Bellakvarter

Onsdag den 4. juli kørte LøkkeFondens Challenge 2018 i mål i Bellakvarter efter 500 km på landevejen.

Mere end 50 drenge fra seks forskellige hold har siden marts været i gang med et hårdt og udviklende træningsforløb. Først på motionscyklerne i træningslokalet i marts og siden april på landevejen flere gange om ugen. Sideløbende er drengene blevet trænet i syv vigtige karaktertræk, som skal være med til at hjælpe dem igennem livet.

 

LøkkeFondens Challenge 2018 kørte i mål i Bellakvarter efter 500 km på landevejen.

 

Formålet er at hjælpe udfordrede drenge i alderen 16-25 år med at opnå en mere struktureret hverdag og en sundere livsstil gennem cykling, ligesom Challenge-projektet motiverer og hjælper drengene videre i uddannelse eller arbejde.

 

Bubber var konferencier på dagen mens hans bror Frederik Mayer er direktør for LøkkeFonden.

 

”Det er skønt, når man er født med et talent, det skal man ikke bebrejde nogen, men i sidste ende er det vilje og engagement, der gør den helt store forskel for dem, der når rigtig langt i livet. Hvis man vil det, hvis man er engageret, hvis man er nysgerrig nok til at kaste sig ud i nye ting og hvis man tror på det. Der er alle de ting, vi har været igennem de sidste tre måneder, det er dét, der får en igennem 500 km på en cykel, det kan talent overhovedet ikke gøre. Den vilje, det engagement og de beslutninger I har truffet undervejs, det er det, der har gjort, at I har gennemført,” sagde Lars Løkke fra talerstolen.

 

Holdet fra København stillede op til holdfoto.

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder