Nordgården: Nyt hotspot for byhaver, leg, mad, koncerter og events

Transformationen er i gang. Hegnet omkring Nordgården er revet ned. Og det tidligere lukkede parkeringsområde på bagsiden af Bella Center vil i løbet af de næste uger bliver omdannet til et åbent grønt byrum. Her vil lokale events og koncerter finde sted, og beboere og besøgende i området vil kunne nyde en kaffe på den lokale cafe, mens børnene leger på pladsen.

 

 

På hjørnet af Nordgården ud mod vejen er vi i gang med at etablere en cafe, som åbner i juli. Det nye byrum skaber plads til legeområder og en base for det spirende fællesskab i Bellakvarter. Hen over sommeren vil Nordgården også være vært for events i forbindelse med arrangementer i Bella Center som blandt andet  den store kunstmesse Art Copenhagen i august.

 


Byhaver og alléer i Nordgården

I maj åbnede Bella Byhave i Nordgården. Et nyt urbant havefællesskab er sat i gang, hvor beboere i Bellakvarter og interesserede fra området kan adoptere et højbed, plante grøntsager og få råd og vejledning fra urbane farmere fra SLOW. Og de spirende højbede pryder lige nu pladsen. Samtidig har vi plantet æbletræer, der med årene vil være med til at skabe en hyggelig og frugtbar ramme for det nye havefællesskab. Læs mere om Bella Byhave.

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder