København får nyt gastro hotspot med japansk-inspireret køkkenkunst og byens vildeste udsigt

Uddrag af pressemeddelelse fra BC Hospitality Group

 

SUKAIBA Copenhagen slår dørene op for publikum. Og der er noget at glæde sig til, for ambitionerne er skyhøje for både gastronomi- og gæsteoplevelsen

“SUKAIBA Copenhagen skal være et studie i sublim mad, kreativitet i køkkenet, skøn vin (og sake) og innovative cocktails. Vi gir’ den gas heroppe med kulinarisk ‘madnørderi’ på alle fronter, og vi betragter både køkken og bar som vores personlige legeplads, hvor det er tilladt at plukke fra japanske madtraditioner og forene disse med lokale råvarer af topkvalitet, sådan som det gir’ mest mening for os, ” fortæller stedets kulinariske ildsjæl, køkkenchef Martin Nilsson-Møller, og fortsætter:

 

“Der vil blive grillet mange råvarer over robataen (traditionel japansk grill), og vi vil bevæge os i de højere gastronomiske luftlag dog uden at miste jordforbindelsen, og derfor har vi skabt et raffineret og balanceret menukort med bred appeal og konkurrencedygtige priser. ”

 

 

The menu, please

På gastro-siden byder SUKAIBA Copenhagen på både frokost og middag. Til frokost inkluderer valgmulighederne en ‘SUKAIBA Copenhagen Bento Box’. Desuden kan gæsterne selv vælge fra en a la carte menu til både frokost og middag, så der plads til både den lette og den mere ‘all-around’ madoplevelse.

 

Aftenskortet lokker blandt andet med ‘the full experience’ i form af en 8- eller 16-retters ‘SUKAIBA Kamikaze’ menu samt retter som klassisk tempura og robata, hvor kød og fisk grilles på den traditionelle japanske kulgrill. Og er det en af de aftener, hvor gæsten ønsker at gå ‘all-in’, er det også muligt at gå om bord i både Baerii, White Sturgeon kaviar og andre lækkerier, såsom en udsøgt dessertmenu.

 

Martin Nilsson-Møller og Co. opfinder desuden løbende nye retter med afsæt i japansk madkultur og altid præsenteret forbilledligt på smuk håndlavet keramik.

 

 

Er det ‘lidt men godt’, der trækker, så skal SUKAIBA snackmenuen i spil – kanske t i kombination med en raffineret ‘Geisha’ cocktail, den specialproducerede SUKAIBA gin, den lokalt bryggede SUKAIBA Copenhagen øl med et twist af citrongræs, udsøgt sake eller gode vine.

 

For SUKAIBA Copenhagen er også en ny legeplads for cocktailentusiaster; Ud over en sublim madoplevelse, vil der være rig mulighed for at droppe forbi stedets specialdesignede bar og lounge for at nyde velsmagende drinks og ikke mindst den smukke udsigt – alt sammen i en afslappet atmosfære og – i weekenden – til internationale DJ-tunes.

 

 

Holdet bag

Består af den danske kok Martin Nilsson-Møller med team. Martin har senest høstet en del roser for sine kulinariske retter over åben ild i Restaurant BASALT på samme matrikel, og har en fortid som souschef på bl.a. Restaurant Kiin Kiin og Marchal. Ved sin side får køkkenchefen den erfarne finske restaurantchef Juuso Hakanen, der er hentet hjem fra London, og som sammen med et helt nyt team af erfarne og friske tjenere, ser frem til at byde velkommen i skyerne.

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

Nyheder

Flere nyheder load flere nyheder